Bakan Koca: Hasan Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi

Gündem haberleri Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca
Bakan Koca: Hasan Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca, "Hasan Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi" dedi.

Son dakika haberi... 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca, "Hasan Bitmez'in sağlık durumu düne göre daha ciddi" dedi.

Bakan Koca, TBMM'de kürsüde konuşma yaptığı esnada fenalaşarak yere yığılan ve milletvekilleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlığının son durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

 

"HASAN BİTMEZ'İN SAĞLIK DURUMU DÜNE GÖRE DAHA CİDDİ"

Saadet Partisi Milletvekili Bitmez'in sağlık durumunun yakından takip edildiğini bildiren Bakan Koca, sağlık durumunun ise düne göre daha ciddi olduğunu söyledi. 

Bakan Koca, Ankara Bilkent Şehir Hastanesine kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i ziyaret etti.

Bakan Koca, Bitmez’in durumunun düne göre daha ciddi olduğunu belirterek, "Sizin de bildiğiniz gibi TBMM’de rahatsızlanarak Bilkent Şehir Hastanesine getirdiğimiz milletvekilimiz Hasan Bitmez’i yakından takip ediyoruz. Hocalarımızla, sağlık ekibimizle özellikle tüm branşlarımızla birlikte yakın takibe alıyoruz.

Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumu düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebiliriz. Arkadaşlarımız, özellikle bütün branşlarla birlikte yakın takip ediyorlar. Ben tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV