Bakan Kasapoğlu, Karagümrüklülere iki müjde birden verdi

Fatih Karagümrük Spor haberleri İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu Gençlik ve Spor Bakanlığı
Bakan Kasapoğlu, Karagümrüklülere iki müjde birden verdi

İstanbul'daki seçim çalışmaları kapsamında, Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nü ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, telefonla aradığı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Karagümrük'e stat ve antrenman tesisi sözü aldı.

İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp yetkililerinin stat istemesi üzerine Bakan Soylu’nun telefonla aradığı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Karagümrük’ün hem stadını hem antrenman tesisi ihtiyacını karşılayacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

İstanbul’da seçim çalışmalarına devam eden İçişleri Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Fatih’te bulunan Karagümrük Spor Kulübünü ziyaret etti. Bakan Soylu’ya Kulüp Başkanı Süleyman Hurma, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, oyuncular ve taraftarlar eşlik etti.

BAKANDAN, KULÜBE STAT MÜJDESİ

Kulüp yetkililerinin stat istemesi üzerine Bakan Soylu, telefonla Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu aradı. Bakan Kasapoğlu, "Karagümrük’ün hem stadını, hem antrenman tesisi ihtiyacını karşılayacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Süleyman Soylu-Karagümrük

"BEN İŞİN TAKİPÇİSİYİM"

Konunun takipçisi olacağını söyleyen Bakan Soylu, "Murat Kurum Bakanımız, Arnavutköy’deki yeri Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis ediyor. İşlemleri son aşamada kendisi takip edecek. Ardından Gençlik ve Spor Bakanımız da, Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde Karagümrük Stadını bitirecek. Ben işin takipçisiyim. En kısa zamanda hem antrenman sahaları, hem müsabaka stadı yapılmış olacak" şeklinde konuştu.

Bakan Soylu, daha sonra kulüp oyuncuları ve taraftarları ile fotoğraf çektirdi.

 

Kaynak: İHA

içişleri bakanı süleyman soylu Gündem haberleri Mehmet Kasapoğlu