Bakan Fidan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına tepki: Tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçtiler

Haber Merkezi
Hakan Fidan Dışişleri Bakanlığı Gündem haberleri İsrail Binyamin Netanyahu
Bakan Fidan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına tepki: Tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçtiler

Son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına tepki gösterdi. Bakan Fidan, Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiştir" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına tepki gösterdi. 

Bakan Fidan, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Gazze’deki şehit sayısı 40 bine yaklaştı. Milyonlarca Filistinli evlerini yitirdi, göç etmek zorunda kaldı. Başta Netanyahu olmak üzere, bu tablonun mimarı olan tüm İsrail yetkililerinin bir gün adalet karşısında muhakkak hesap vereceğine inanıyorum. Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiş, ahlaki pusulanın tamamen ortadan kalktığı bir resme tüm insanlık tanıklık etmiştir. Tezahüratlardan değil haklılığından güç alanlar, adaletin tecelli edeceği günü sabırla bekleyenler elbet galip gelecektir."