Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması: Dünyanın en hızlı projelerinden biri

Karadeniz Fatih Dönmez

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazıyla ilgili olarak Haber Global'de yaptığı açıklamada, "975. gün bugün. Keşfinden sahanın geliştirilmesi ve üretime kadarki süre itibarıyla dünyanın en hızlı projelerinden bir tanesi" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Haber Global'de açıklamalarda bulundu.

Dönmez, Adana Çukurova'daki AK Parti binasına saldırı hakkında, "Türkiye'nin yıllardır umutla beklediği projenin açılışına bunun denk getirilmiş olması ilginç tabii, bunu söylememiz lazım. Arkasından kimler çıkacak, hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Dönmez, Karadeniz gazıyla ilgili olarak, "975. gün bugün. Keşfinden sahanın geliştirilmesi ve üretime kadarki süre itibarıyla dünyanın en hızlı projelerinden bir tanesi. Ben ekibimde iftihar ediyorum" dedi.

Dönmez'in açıklamaları:

"Mazur görülmesi mümkün değil. Bu demokrasiye, siyasi harekete doğrudan saldırı. Polisimiz, yargımız gereğini yapacaktır. Bunlara eyvallah diyecek durumda değiliz. Seçim arefesinde bu ve benzeri hadiseleri çıkartmak isteyenler çıkabilir, metanetimizi koruyacağız.

Türkiye'nin yıllardır umutla beklediği projenin açılışına bunun denk getirilmiş olması ilginç tabii, bunu söylememiz lazım. Arkasından kimler çıkacak, hep birlikte göreceğiz. Biz moralimizi bozmayacağız.

KARADENİZ GAZI

975. gün bugün. Keşfinden sahanın geliştirilmesi ve üretime kadarki süre itibarıyla dünyanın en hızlı projelerinden bir tanesi. Ben ekibimde iftihar ediyorum. Gece gündüz demeden çalışmayı büyük bir azim ve gayretle sonuçlandırdılar. Bu bir sonuç değil, bir başlangıç. Bundan sonra da Karadeniz başlangıç olmak üzere gerek kara gerek deniz alanlarında arama faaliyetlerine devam edeceğiz. Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Fatih Dönmez Karadeniz gazı Ak Parti