Ayva kabuklarını bu şekilde tükettiğinizde bir daha asla çöpe atmayacaksınız! Ayva kabuklarını kaynatıp içine limon eklerseniz...
Sağlıklı bir meyve olan ayvanın doğru tüketimi birden fazla sağlık sorununa iyi gelmektedir. Ayva tüketiminde dikkat edilmesi gerekenlerin yanı sıra bir de ava kabuğu tüketimi bulunuyor. Ayva kabuklarının kaynatılması şaşırtıcı olumlu etkilere yol açıyor.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Bağışıklığı güçlendirir: Ayva kabukları içerdiği doğal antioksidanlar sayesinde vücutta zararlı serbest radikallerin atılmasına yardımcı olur. Ayva kabuklar aynı zamanda iltihaplanmaların önüne geçerek genel sağlığı iyileştirir. Ayva kabuğu çayı içerek özellikle dönemsel risklere yakalanma riskini en aza indirebilirsiniz.