Akşener'den Geççek şarkısı açıklaması: Bu arkadaşların umuda bile alerjileri var

Meral Akşener İYİ Parti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Tarkan'ın 'Geççek' şarkısıyla ilgili olarak, "Tarkan umutvar bir şarkı çıkardı, nedense bazılarına çok ağır geldi. Kötü günler geride kalacak diye şarkı söylenmesine bile tahammülleri yok" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Akşener'in açıklamaları:

Aileleri de kattığımızda 20 milyon insanımız EYT mağduru. İktidar bu insanlarımıza emekli olamazsın gençsin diyor, özel sektör ise çalışamazsın, yaşlısın diyor.

Maalesef Gülistan 2 yıldan uzun bir süredir kayıp. Bu memlekette kadınlar güvende diyemeyiz. Kadına yönelik şiddete dur diyemeyiz, cinayetin önüne geçemeyiz. Buradan Adalet ve İçişleri Bakanını göreve çağırmak istiyorum. Gülistan kızımızın değerli ailesi, toplantımıza şeref verdiniz.

"AK PARTİ İKTİDARI ARTIK YOK"

AK Parti iktidarı artık yok, bu artık bir zaman meselesi. Göstermelik tedbirlerinizle bu milleti daha fazla oyalayamazsınız. İlk sandıkta gelecek kaçınılmaz sondan daha fazla kaçamazsınız. 

Sayın Erdoğan ve ekonomi ekibi beceriksizliklerini toparlamak için son çareyi yastık altındaki altınlara el uzatmakta bulmuştu ya işte milletimizin durumu. Erdemli'de bir esnaf kardeşimiz, vergi ve zamlarla boğuşuyoruz diyor. Akdeniz'de giyim mağazası olan kardeşim sabahtan beri 50 liralık satış yaptım, kirayı bile çıkaramıyorum diyor. Tarsus'ta telefon aksesuarları satan bir kardeşim, sabahtan beri siftah etmedim, sandıkta cevabını vereceğiz diyor. 

"GEÇÇEK" ŞARKISI AÇIKLAMASI

Tarkan umutvar bir şarkı çıkardı, nedense bazılarına çok ağır geldi. Kötü günler geride kalacak diye şarkı söylenmesine bile tahammülleri yok. Bu arkadaşların umuda bile alerjileri var. Mesela kendilerini eleştirmek yerine kuzu kuzu oturanlara alerjileri yok. Havuz medyasındaki dilli düdüklere alerjileri yok. Acayip müteahhitlere alerjileri yok. Bence de  hepsi geççek bitcek. Hiç geçmesin, hiç bitmesin istiyorlar. Er ya da geç o sandık gelecek, ağlasanız da sızlasanız da bu ucube sistem geldiği gibi gitcek. 

"İYİ PARTİ OLMASA İSTANBUL, ANKARA NE OLACAKTI?"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM grup toplantısındaki konuşmasının son bölümünde partisinin, Türk siyasetindeki bütün taşları yerinden oynattığını söyledi.

Akşener, "Gözlerinizi kapatın ve düşünün; şu salonda hepimiz olmasaydık 81 ilde il ilçe teşkilatlarımız bulunmasaydı, Meclis'te grubumuz olmasaydı; hep birlikte acıya, haksızlığa, iftiraya, hakarete maruz kalma pahasına İYİ Parti'yi kurmasaydık yandaş ya da muhalif televizyon kanallarında bugün 2023'e dair ne konuşulacaktı? Herkes, her şeyi tanzim ediyor; bu tanzimci arkadaşlar, ne konuşacaktı İYİ Parti olmasaydı? Bugün 31 Mart başarısı konuşuluyor. İYİ Parti olmasaydı; İstanbul, Ankara, Adana, Antalya ne olacaktı? Yani ne demek istiyorum? Bir şey değişti, her şey değişti. Bazen hatırlatmakta fayda oluyor, unutanlar açısından. 25 Ekim 2017'de sizlere, 'Bu bir iktidar, insanımız için bir özgürlük, devletimiz için bir itibar, milletimiz için demokrasi yürüyüşüdür' demiştim. İşte bugün buradayız. İlk günkü heyecan ve coşkumuzla ama her zamankinden daya büyük ve daha güçlü. Torunumun deyimiyle kocaman bir aile olarak işte buradayız. 24 Haziran 2018 seçimlerinde bana kadrolarımızı sormuşlardı. Anlattım anlattım, dinletememiştim, kadrolar burada işte. İYİ Parti dimdik ayakta" diye konuştu. 

Kaynak: Haber Global TV

iyi parti Meral Akşener TBMM grup toplantısı