Akşener: Kılıçdaroğlu, PKK'yla, Hizbullah'la, FETÖ'yle masaya oturmaz; harama el uzatmaz, kefilim

Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu Gündem haberleri Ekrem İmamoğlu CHP
Akşener: Kılıçdaroğlu, PKK'yla, Hizbullah'la, FETÖ'yle masaya oturmaz; harama el uzatmaz, kefilim

İstanbul'da düzenlenen 'Balkan Rumeli Mübadil Buluşması'na Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katılan İYİ Parti lideri Meral Akşener, buradaki konuşmasında, "Kılıçdaroğlu, PKK'yla, Hizbullah'la, FETÖ'yle masaya oturmaz; harama el uzatmaz, kefilim" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Balkan Rumeli Mübadil Buluşması' programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, buradaki konuşmasında, "Kılıçdaroğlu, PKK'yla, Hizbullah'la, FETÖ'yle masaya oturmaz; harama el uzatmaz, kefilim" dedi.

"KILIÇDAROĞLU PKK'YLA MASAYA OTURMAZ, KEFİLİM"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ben Meral Akşener, Hasan Tahsin Argun'un yeğeni, 2 Batı Trakya Cumhuriyeti kurmuş. Atatürk'ün arkadaşı Hasan Tahsin Argun'un yeğeni. Ve onun adına diyorum ki, sayın Kılıçdaroğlu PKK'yla masaya oturmaz, kefilim, FETÖ'yle masaya oturmaz kefilim. Hizbullah ile masaya oturmaz kefilim. Harama el uzatmaz, kefilim. Çünkü, Allah'a bin şükür, babamın amcasının bize bıraktığı en önemli miras, dürüstlüğüdür, dürüstlüğü.

Dolayısıyla o dürüstlüğü arkama alarak, ona layık olmaya gayret eden bir yeğen olarak bütün müptesabatım üzerine kefilim bana ihtiyacı yoktur. Ama benim hemşirelerimin arasında kefilim ki kul hakkına el uzatmayacak. 13. Cumhurbaşkanı sayın Kılıçdaroğlu'nu seçiyor muyuz?" dedi.

 

Kaynak: DHA

Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ekrem İmamoğlu Gündem haberleri