AK Parti'nin acı günü! Eski vekil Cemal Uysal hayatını kaybetti

AK Parti Hayatını kaybetti
AK Parti'nin acı günü! Eski vekil Cemal Uysal hayatını kaybetti

Eski AK Parti Ordu Milletvekili Cemal Uysal hayatını kaybetti. AK Partili isimler, sosyal medyadan Uysal'ın ölümü nedeniyle taziye mesajları paylaştı.

AK Parti 22. dönem Ordu milletvekili olan Cemal Uysal hayatını kaybetti.

AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Eski Ordu milletvekilimiz Cemal Uysal’ın vefatını teessürle öğrendim.Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ da Uysal'ın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Bozdağ, yaptığı açıklamada, "22. dönem Ordu milletvekilimiz Cemal Uysal’ın vefatını teessürle öğrendim. Merhum milletvekilimiz Cemal Uysal’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim,merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet,makâmı âlî olsun,inşallah" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi ise, "22. Dönem Ordu Milletvekilimiz Cemal Uysal'ın vefat haberini üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Râbb’im mekânını cennet eylesin" mesajını paylaştı.

Uysal için taziye mesajları:

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat: Ordu'muzun yetiştirdiği değerlerden, devlet ve siyaset insanı 22. Dönem Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Uysal abimizin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kıymetli büyüğümüze Rabbimden rahmet ve mağfiret, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç: 22. Dönem Ordu Milletvekilimiz Cemal Uysal’a Allah’tan (cc) Rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve Sabır diliyorum. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı Cennet, Makâmı âlî olsun, İnşaallah.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: İlçemizin yetiştirdiği değerlerden, 22. Dönem Ordu Milletvekilimiz Cemal Uysal'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhum büyüğümüze Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görevli olduğum dönemde kendileriyle yakın çalışma imkanı bulduğum çok değerli büyüğümüz 22. Dönem Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Uysal'a yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Kaynak: Haber Global TV

hayatını kaybetti Ak Parti Ordu