AK Partili Naci Bostancı'dan Türkan Şoray'a destek

AK Partili Naci Bostancı'dan Türkan Şoray'a destek

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Türkan Şoray'ın bir gazeteye verdiği röportajla ilgili "Ülkesine halkına derin sevgi ile bağlı bir büyük sanatçının ince duyarlılığını gördüm. Bu vesile ile saygılarımı sunarım." dedi.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, sosyal medya hesabından bulunduğu paylaşımda Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Türkan Şoray'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. 

Bostancı şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Türkan Şoray'ın basındaki röportajını okudum. Ülkesine halkına derin sevgi ile bağlı bir büyük sanatçının ince duyarlılığını gördüm. Halkımız onu insanlığı ve muhteşem oyunculuğu ile gönlüne yerleştirmiştir. Bu vesile ile saygılarımı sunarım.”

AK PARTİLİ AHMET HAMDİ ÇAMLI'DAN 'TÜRKAN ŞORAY' AÇIKLAMASI

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından, "Çamuriyetçi, HDPKK'cı, Amerikancı, İsrailci, Emperyalist işbirlikçisi, tantanacı medya sahnesinin son artisti Türkan Şoray!" ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra kendisine yönelik gelen 'üslup' eleştirisine cevap veren Çamlı "Türkan Şoray değil, onun sanatçı kimliğinden dolayı tanıdık yüzü kullanılarak 'ülkenin ürkütücü bir halde olduğu' algısı oluşturmaya çalışan tantanacı medya muhatapken, yapmış olduğunuz "dava ruhu" vurgulu benzer paylaşımlar alışkanlık halini almış. Maksat ne anlamak zor." demişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Türkan Şoray