AK Parti'den Meral Akşener'in sözlerine yanıt

Recep Tayyip Erdoğan Ömer Çelik
AK Parti'den Meral Akşener'in sözlerine yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

AK Parti'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine yanıt geldi.

Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter'dan şu açıklamalarda bulundu:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dünkü grup toplantımızda eser ve hizmet temelli seviyeli bir seçim yarışı olması temennisinde bulunmuştu. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Akşener’in Cumhurbaşkanımıza dönük ifadeleri, yakışıksız ve niteliksiz bir kampanya yürüteceklerinin ilanı oldu.

Sayın Akşener yaptığı paylaşımda bir gerginlikten bahsediyor ve Cumhurbaşkanımıza karşı yakışıksız bir üslup kullanıyor. Kullanılan bu yakışıksız dili ve tutumu kınıyoruz, kendilerine iade ediyoruz.

Bu saldırgan üslubun sebebini biliyoruz. Kendi adaylarını ilan ettiklerinden beri PKK’nın defalarca açık destek ilan ettiği bir yapının parçası olarak yola devam etmek zorunda kaldıklarını görüyoruz. Kuşkusuz bunu tonlarca “rezene çayı” içerek bile hazmetmek mümkün değildir…

Şayet birileri siyasi gerginlik nerede diye tespit etmek istiyorsa, Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı ilan edildiği anda yanındaki genel başkanlardan hangisinin gerginlik konusunda diğeriyle yarıştığına bakmalıdır..."

Kaynak: Haber Global TV

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik İYİ Parti lideri Meral Akşener Recep Tayyip Erdoğan