AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim yaklaşırken Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’yi hedef alan yayınlar yine sıraya girdi

AK Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gündem haberleri
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim yaklaşırken Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’yi hedef alan yayınlar yine sıraya girdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yabancı medyaya tepki göstererek, "Seçim yaklaşırken Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’yi hedef alan yayınlar yine sıraya girdi. Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar." şeklinde bir açıklama yaptı.

Yabancı medya kuruluşlarının haberleri, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından da tepkiyle karşılandı.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Seçim yaklaşırken Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’yi hedef alan yayınlar yine sıraya girdi. Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar.

Onyıllar evvel darbe yaptırarak Türkiye’ye yön verenler, tamamen etkisiz hale geldiler. O nedenle şimdi yayın faaliyeti, analiz ve propoganda gibi kanallar üzerinden etki yaratabileceklerini sanıyorlar. Ucuz yöntemler ve dar kafalı yaklaşımlar dışında oyuncakları kalmadı.

Sandık yaklaştıkça bu kara propagandaların ve siyasi hayatımızı etki altına çalışmaya çalışan şebekelerin sayısı artacak. Hiçbirinin zerre kadar değeri ve etkisi yok. Cumhurbaşkanımızın dirayetli siyaseti ve milletimizin iradesi bu şebekelere gerekli cevabı vermeye devam ediyor."

 

Kaynak: Haber Global TV

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik son dakika