AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız trafik kazası geçirdi

Ordu Ankara Çorum AK Parti
AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız trafik kazası geçirdi

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız Ordu'dan Ankara'ya giderken Çorum'da kaza yaptı. Kazada yaralanan Yediyıldız'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve yakını Ahmet Yediyıldız yaralandı.

Kaza, Ocaklı kavşağında meydana geldi. Ordu’dan Ankara’ya seyir halinde olan 34 KS 9626 plakalı Ahmet Yediyıldız yönetimindeki otomobil Feyyaz Tekel yönetimindeki 43 AL 636 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız ve yakını Ahmet Yediyıldız yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Milletvekili Yediyıldız ve yakınının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız trafik kazası geçirdi - Resim : 1

ŞENEL YEDİYILDIZ KİMDİR?

1953 Ordu Kabataş ilçesi Hoşkadem Köyünde dünya’ya geldi.

İlkokulu aynı yerde bitirdikten sonra Tokat İmam Hatip Okulunda devam etti. Eğitim hayatını daha sonra Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı.

İlk görev yeri olarak Zonguldak ili Çaycuma ilçesi Karapınar Sağlık Ocağında göreve başladı. Askerlik görevini Yedek Subay olarak Ağrı’da tamamladı.

Atatürk Üniversitesinde Göğüs Cerrahisi ihtisasını tamamladı. 1990 yılında İstanbul Vakıf Gureba Hastanesine Uzman Doktor olarak atandı, aynı hastanede 1996-2000 yıllarında başhekim yardımcılığı 2006-2007 yıllarında ise başhekimlik görevlerinde bulundu. Ayrıca çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görev alan Dr. Şenel Yediyıldız ÖNDER, MÜSİAD ve hemşehri derneklerinde aktif görev aldı.2009 yılında İstanbul da bulunan Ordu il ,ilçe, Belde,Köy ve Mahalle derneklerinin üst kuruluşu olarak kurulan ORDU DERNEKLER PLATFORM’unda başkanlık görevinde bulundu ve halen sürdürmektedir.

Ayrıca İngilizce bilen Dr. Şenel Yediyıldız evli ve iki çocuk babasıdır.

Ak Parti 27. dönem Ordu 1. sıra milletvekili adayıdır.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız trafik kazası geçirdi - Resim : 2

Kaynak: İHA

Çorum haberleri