AK Parti'den CHP'li vekillerin istifasıyla ilgili ilk açıklama

CHP AK Parti
AK Parti'den CHP'li vekillerin istifasıyla ilgili ilk açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Milletvekili Canan Kalsın, CHP milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in partisinden istifasını değerlendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri mektubu yazan milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel, partilerinden istifa etmişti.

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi ve AK Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, istifa eden vekilleri tebrik ederek "Teröre ve teröriste kucak açan CHP'den ayrılan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy'u canı gönülden tebrik ederim. Bir duruşu bir ilkesi bir de tek kıblesi olmalı insanın" dedi.

İstifalara ilişkin bir yorum da AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, paylaşımında "Oluşturmaya çalıştığınız sanal gündemler, sistem tartışmaları CHP içerisindeki büyük kavgayı perdelemeye yetmedi. İstifalar buzdağının görünen kısmı, bunlar CHP'nin iyi günleri"  ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

Ak Parti