AK Parti Büyük İstanbul Mitingi: Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı yorumladı

AK Parti Atatürk Havalimanı 2023 Seçimleri

AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi bugün saat 16.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek. Miting öncesi atmosferi, Haber Global İstihbarat Şefi Mücahit Topçu, Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı ve Gazeteci Çağlar Cilara, Haber Global ekranlarında yorumladı.

Cumhur İttifakı'nın Büyük İstanbul Mitingi'ne girişler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 16.00'da, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenecek mitingde İstanbullu seçmeniyle bir araya gelecek.

Miting için giriş noktalarında güvenlik önlemleri alındı. Vatandaşlar miting alanlarına polisin güvenlik noktalarındaki üst aramasının ardından içeriye alınıyor. 

Haber Global İstihbarat Şefi Mücahit Topçu, Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı ve Gazeteci Çağlar Cilara, Haber Global ekranlarında miting öncesi açıklamalarda bulundu.

Mitingi takip etmek üzere alana gelen, Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı, 'İstanbul mitingleri 2002'den beri her zaman için çok daha ayrı ve belirleyici oldu. İstanbul, Türkiye'nin aynası olacak. Maltepe Mitingi ile kıyaslaması noktasında, alan olarak 5,6 kat daha büyük bir alan tercih edildi. Bugün bu kalabalığın 1 milyonu aşması bekleniyor.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

2023 seçimleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Erdoğan