Adana'da iki grup arasında çıkan kavgada patlayan silahın kurşunu, 6 yaşındaki kız çocuğuna isabet etti

Adana Gündem haberleri
Adana'da iki grup arasında çıkan kavgada patlayan silahın kurşunu, 6 yaşındaki kız çocuğuna isabet etti

Adana'da 2 grup arasında çıkan silahlı kavganın seslerini duyarak evinin damına çıkan 6 yaşındaki Suriye uyruklu Fatma el-Ahmed Risvadi'ye kurşun isabet etti. Ağır yaralanan kız çocuğu, yaşam savaşı veriyor.

Kan donduran vahşet, Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi 1147. Sokak'ta yaşandı.

Husumetli 2 grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tabancalar ile ateş açtı. Bu sırada evinin damında oynayıp, sesleri duyunca sokağa bakmaya çalışan Fatma el-Ahmed Risvadi'nin boyuna kurşun isabet etti.

Fatma kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin kıyafetleri ile tampon yaptığı küçük kız, motosiklet ile Yüreğir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Fatma'nın annesi Sevsen Risvadi de kızını kanlar içinde görünce gözyaşlarına boğuldu. Küçük kızın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

TARTIŞTIĞI İŞ ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Y.S., sokakta yürürken tartıştığı iş arkadaşı Bahadır Aztekin'i bıçaklayarak öldürdü. 

Olay, saat 02.00 sıralarında Fakülteler Mahallesi Yeni Acun Sokak'ta meydana geldi.

Aynı iş yerinde çalışan Y.S. ve Bahadır Aztekin arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönen olayda Y.S. yanında bulunan bıçakla Bahadır Aztekin'i yaralayıp motosikletle olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'ne kaldırılan Aztekin, hayatını kaybetti. Y.S.'yi yakalamak için çalışma başlatan polis, olay yerinden kaçtığı motosikletin evinin önünde olduğunu tespit etti. Çevrede yapılan arama sonucu şüpheli Y.S., yakında bulunan bir inşaatta saklanırken yakalandı. 

İlk ifadesinde suçunu kabul eden Y.S. hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Kaynak: DHA