5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali gerçekleşti

Gündem haberleri Alanya
5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali gerçekleşti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in çocuklara bayram hediyesi olan 5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali, 80’in üzerinde ülkenin çocuklarının da katılımı ile gerçekleştirildi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in geleneksel hale getirdiği Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nin 5'incisi Alanya Belediye Binası arkasında gerçekleştirildi. 22 Nisan Cumartesi günü sabah saatlerine başlayan festival 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu ile katlanarak büyüdü ve Alanya halkına keyifli bir hafta sonu yaşattı.

5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali gerçekleşti - Resim : 1

ONLARCA ETKİNLİK, GÖSTERİ VE OYUN ALANI

Festivalde çocuklar adeta eğlenceye doydu. Festival içerisinde 2 gün boyunca Balon Katlama Atölyesi, Çocuk Oyunları, Palyaço Gösterileri, Balon Parklar, Robot Gösterileri, Baloncuk Gösteri Atölyesi ve Şişme Parkurlar gibi pek çok onlarca etkinlik yer aldı. Festival alanında kurulan sahne bir an olsun boş kalmadı.

5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali gerçekleşti - Resim : 2

DOĞUKAN MANÇO RÜZGARI

Festivalde DJ Doğukan Manço da yer aldı. Sahneye çıkan Doğukan Manço en sevilen şarkılarını Alanya halkı için çaldı. Barış Manço’nun da pek çok parçasının çalındığı konser vatandaşlardan tam not aldı.

Barış Manço’nun da pek çok parçasının çalındığı konser vatandaşlardan tam not aldı. Konserin ardından sahneye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, DJ Manço’ya Türk Bayrağı tablosu hediye etti. Hediyesini çok beğendiğini belirten Doğukan Manço da Başkan Yücel ve Alanya Belediyesi’ne teşekkür etti.

BAŞKAN YÜCEL FESTİVAL ALANINI GEZDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, festival boyunca alanda çocuklar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Festivaldeki tüm etkinlik alanlarını gezen Başkan Yücel, gösterileri de vatandaşlarla birlikte seyretti. Tüm çocuklar Başkan Yücel’le fotoğraf çektirme yarışına girerken Başkan Yücel de vatandaşların hem 23 Nisan hem de Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Yücel’e ilgi gösteren vatandaşlar, festival için de teşekkür etti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya Gündem haberleri