Hain saldırı sonrası gazi olmuştu! Acı haber geldi

Gündem haberleri Hakkari
Hain saldırı sonrası gazi olmuştu! Acı haber geldi

2018 yılında PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda gazi olan İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Hakkari Şemdinli'de görev yaparken 2018 tarihinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırı sonucu yaralanarak gazi olan Piyade Sözleşmeli Er İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Kahraman gazi kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine yakınlarına, sevenlerine, camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz. Ruhun şad olsun. Vatan size minnettar" dedi.

 MSB'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

MSB'den yapılan açıklamada "2018 yılında, bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırı sonucunda gazi olan kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Er İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede 29 Temmuz 2023 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Kaynak: İHA

PKK Gündem haberleri Hakkari Şemdinli son dakika