16 yıl önce de ilk eşini öldürmüş: Karabük'te bir erkek, boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınvalidesini sokak ortasında katletti

Karabük Kadın cinayetleri kadın cinayeti Gündem haberleri
16 yıl önce de ilk eşini öldürmüş: Karabük'te bir erkek, boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınvalidesini sokak ortasında katletti

Karabük’te bir erkek, boşanma aşamasında olduğu eşi ve kayınvalidesini, sokak ortasında av tüfeğiyle vurarak katletti. 16 yıl önce de ilk eşini öldürdüğü ortaya çıkan katil, cinayetin ardından kayıplara karıştı.

2 kadın, erkek eliyle hayattan koparıldı. Adres bu defa Karabük oldu.

İddiaya göre, boşanma aşamasında olduğu eşi H.K.'nın bir süredir öldürmekle tehdit ettiği Özlem Küçükyılmaz polise şikayette bulunarak, cep telefonuna KADES uygulamasını indirdi. Polisin “Elektronik kelepçe takalım, size yaklaşmasın” diye uyardığı Özlem Küçükyılmaz, iddiaya göre bu teklifi kabul etmedi. Özlem Küçükyılmaz ve annesi Nazife Çetinkök akşam birlikte evlerine giderken kendilerini adım adım takip eden katil zanlısı koca, av tüfeğiyle kurşun yağdırdı. Olay sonrası kamyona binerek kaçan H.K., Sanayi Sitesi yakınlarında kamyonunu bırakarak ortadan kayboldu.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde delil topladı. Anne ve kızının cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırılacak. Öte yandan İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de olay yerine gelerek bilgi aldı.

16 yıl önce ilk eşini de öldürmüş

H.K.'nın yaklaşık 16 yıl önce de ilk eşini öldürmekten cezaevine girdiği öğrenildi. 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan katil zanlısının bir süre önce de KADES uygulaması üzerinden eşinin şikayetiyle ihbar edildiği ve şiddet uyguladığı gerekçesi ile 1 hafta cezaevinde kaldıktan sonra salındığı öğrenildi.

 

 

Kaynak: İHA

Karabük kadın cinayeti