12 yaşındaki Eyüp, başıboş köpeklerden kaçarken ölümden son anda kurtuldu

Gündem haberleri Rize Yaşam Haberleri
12 yaşındaki Eyüp, başıboş köpeklerden kaçarken ölümden son anda kurtuldu

Rize'nin Pazar ilçesinde 12 yaşındaki erkek çocuğu, kendisine saldıran başıboş köpekten kaçarken başka bir köpeğe takılıp düşerek yoldan geçen otomobilin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu.

Rize'nin Pazar ilçesinde kendisine saldıran başıboş köpekten kaçan 12 yaşındaki çocuk, son anda otomobilin altında kalmaktan kurtuldu. 

Rize'nin Pazar ilçesinde kendisine saldıran başıboş köpekten kaçarken başka bir köpeğe takıp düşen Eyüp Ş. (12), bu sırada yoldan geçen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Başından yaralanan Eyüp Ş. hastaneye kaldırılırken, olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

KÖPEKTEN KAÇARKEN BAŞKA BİR KÖPEĞE ÇARPIP DÜŞTÜ

Pazar İmam Hatip Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Eyüp. Ş., arkadaşıyla ilçe merkezindeki Demokrasi Meydanı’ndan geçerken başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpekten kaçan çocuk, önüne çıkan bir başka köpeğe çarpıp, düştü.

ÇOCUĞU FARK EDEN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ SON ANDA FREN YAPTI

Başından yaralanan Eyüp Ş., bu sırada yoldan geçen otomobilin altında kalmaktan son arda kurtuldu. Eyüp Ş.’yi fark eden sürücü, son anda fren yaptı. O anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILAN ÇOCUĞUN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Eyüp Ş., çağırılan ambulansla Pazar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Eyüp Ş.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

VATANDAŞLAR BAŞIBOŞ KÖPEKLERDEN RAHATSIZ

Olay sonrası çevredeki vatandaşlar, ilçedeki başıboş köpeklerden rahatsız olduklarını dile getirdi. 

 

 

Kaynak: DHA