Ukraynalı efsanevi isim Shevchenko'dan Arda Güler yorumu: "Yeni bir yıldız doğuyor"

HABER MERKEZİ
EURO 2024 Arda Güler Vincenzo Montella
Ukraynalı efsanevi isim Shevchenko'dan Arda Güler yorumu: "Yeni bir yıldız doğuyor"
FOTOĞRAF: AA

Ukrayna ve dünya futbolunun efsanevi isimlerinden Andriy Shevchenko, A Milli Futbol Takımı ve Arda Güler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi golcüleri arasında bulunan Ukraynalı Andriy Shevchenko, EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkat çeken A Milli Futbol Takımı ve Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Ukraynalı efsane, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın turnuvada oldukça iyi bir iş çıkardığını belirtti ve Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

Shevcenko, Arda Güler'in genç olmasına rağmen büyük bir yetenek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Bana göre Vincenzo Montella oldukça iyi bir iş çıkardı. Türk Milli Takımı’nın başarılı olduğunu düşünüyorum. Montella milli takımı kritik bir dönemde aldı. Bence kısa süre içinde iyi bir çalışma yaptı.

"GENÇ AMA ÇOK BÜYÜK BİR YETENEK"

Birbirinden değerli oyuncularınız var. Onlardan biri Arda Güler. Genç ama çok büyük bir yetenek. Turnuva süresince şunu gördüm. Herkesi büyüleyen bir oyun tarzı ve tekniği var. Gerçekten yeni bir yıldız doğuyor diyebiliriz.

"TÜRK TARAFTARLAR İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Avrupa Şampiyonası’na damga vuran özel anları oldu. Ayrıca özellikle vurgulamak istediğim bir başka konu Türk taraftarlar... Gerçekten inanılır gibi değil. O heyecan, o tutku, o yollardaki coşku dolu kutlamalar harika bir görüntü yarattı. Almanya’daki Türklerin desteği, neşesi, eğlencesi büyük bir iz bıraktı. Takımlarını bir an olsun yalnız bırakmadılar."