Canizares'e göre Deschamps ne harika bir oyuncu ne de harika bir teknik adam!

Haber Merkezi
EURO 2024 Fransa Cristiano Ronaldo Hollanda
Canizares'e göre Deschamps ne harika bir oyuncu ne de harika bir teknik adam!
Fotoğraf: DepoPhotos

Eski kalecilerden Santi Canizares, Valencia'da 1 yıl çalıştığı Fransa milli takımı teknik direktörü Deschamps'ı sıradan ama 'winner' olarak değerlendirdi.

Canizares, "Onunla 1 yıl çalıştım. Bayern Münih'e karşı finalde kaybettiğimiz 200-2001 sezonuydu. Her yönüyle bir beyefendiydi. Ancak çok şanslıydı. Ne oyunculuğunda ne de teknik direktörlüğünde harikaydı. Ancak her şeyi kazandı" değerlendirmesinde bulundu.

Deschamps'ın teknik adam olarak oyunculara pek bir şey katamadığını ama bir kazanan olduğunu söyleyen Canizares, "Gruptan çıkmayı hak ettiler. Fransa'dan daha iyi oynayan takımlar var ama yine de onlar da yoluna devam ediyor" diye konuştu.

Koeman'la da ilgili konuşan Canizares, "Oyuncu olarak olağanüstüydü, ancak teknik adam olarak takımlarına pek bir şey katamadı. Valencia, Barcelona, Feyenoord gibi takımları çalıştırsa da hiçbirinde başarılı olamadı" yorumunda bulundu.

Cristiano Ronaldo'nun penaltı kaçırdıktan sonra ağlamasına da değinen Canizares, "Gözyaşı dökmesi bana müthiş geliyor çünkü her şeyi kazanmış biri. Dünya futbolunda bir referans. Bana öyle geliyor ki dünya futbolunun en iyi 10 futbolcusundan biri. Ancak o gözyaşları, başarısız olmanın verdiği acının samimi ifadesi" şeklinde konuştu.