Ne dolar ne altın... Sırada ne var diyen İslam Memiş'ten olay tahmin

dolar euro döviz
Ne dolar ne altın... Sırada ne var diyen İslam Memiş'ten olay tahmin

Dolar kuru ve gram altın fiyatları ile dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş bu kez de araba alacaklara fiyatlar noktasında uyarıda bulundu. İslam Memiş olay tahminini "Sırada ne var" diyerek paylaştı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 18 lira olduğu saatlerde 'dolar çökecek' uyarısı yapan İslam Memiş'ten şimdi de otomobil fiyatlarıyla ilgili 'düşecek' tahmini geldi.

"SIRADA NE Mİ VAR?" ARAÇ ALACAKLARA MÜJDE

İslam Memiş Twitter hesabından, "Sırada ne mi var? Araç alacaklara müjde, stok yapanlara kazık var. Sanırım fırsatçıların elinde patlayacak" öngörüsünde bulundu.

Ne dolar ne altın... Sırada ne var diyen İslam Memiş'ten olay tahmin - Resim : 1

KRİPTO PARA PİYASALARI ADETA ÇÖKTÜ

Kripto para piyasalarında yeni bir deprem yaşanıyor. Fed'in faizlerin daha erken ve daha hızlı artırılabileceği işaretleri vermesinin borçlanma kağıdı getirilerini yükseltmesi sonrası kripto paralar adeta çöktü. Merkez bankalarının para politikalarını sıkılaştırmaya yönelmeleri de krito paraları vurdu. Önde gelen kripto paraların çoğunda değer kayıpları yüzde 10’a yaklaştı. Bitcoin 43 bin doların altına indi. 

KRİPTO PARA İÇİN 'DEVLETLER TOKAT ATACAK' UYARISI YAPMIŞTI

İslam Memiş, 23 Aralık'ta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kripto para piyasasında işlem yapan arkadaşlar; Uzun vadeli ve ihtiyacınız olmayan parayı bağlarsanız iyi olur. Devletlerin karşısında olmayın! Ulus devletler, tokat atacak! Üzülürseniz üzülürüm" uyarısı yaptı.

DEVLETLERİN TOKADININ DEVAMI GELECEK

Kripto paralardaki çöküşün ardından İslam Memiş sosyal medya hesabından "devletler tokat atacak" tahmini yaptığı haberi paylaşarak, "Üzülmediniz, inşallah. Devamı gelecek! Uyarıyı 49-50 binden yapmıştım" dedi.

dolar altın döviz İslam Memiş araba