Altın fiyatları yeniden zirvede! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Elinde altın bulunan vatandaşlarımız...

Altın yorumları Gram altın ONS altın çeyrek altın İslam Memiş

Altın piyasasında hareketlilik sürüyor. FED'in faiz kararının ardından güvenli liman altın yeni rekorunu kırdı. Gram altın 1.293 lirayı gördü. Uzmanlar ise yatırımcıları uyarıyor.

Haber Global muhabiri Sevda Bozboğa'nın haberine göre, uzmanlar ellerindeki altını bozdurmak yerine bir süre bekletmelerini tavsiye ediyor.

Ayrıca son günlerde ciddi düşüş gösteren borsa da yatırım olarak tercih edilebilir.

Finans Analisti İslam Memiş, "Önümüzde seçim süreci var çok kritik ve dalgalı bir süreç bizi bekliyor. Yatırımcıların kısa vadede bu bir iki haftalık süreç içerisinde varlıklarına sahip çıkması gerekiyor. Elinde altın bulunduranlar beklesin. Ancak almayanlar da 1350 liranın altındaki seviyeyi beklemesi gerekiyor. Veya kısa vadeyi borsa tarafından euro tarafından değerlendirebilirler." değerlendirmesinde bulundu.

Altın konusunda makas aralığına dikkat çeken Memiş, "Kapalıçarşıda makas aralığı şu anda 10 lira 15 lira. Daha az olduğunu gözlemliyoruz. Üç fiyatlama var. Elinde altın bulunan vatandaşlarımız altın bozduracaksa internetteki fiyata göre baz alıyorsa büyük bir yanılgı içerisinde. Bozdurmak isteyenler mutlaka Kapalıçarşı'ya bakmalı." diyerek yatırımcıyı uyardı.

 

Kaynak: Haber Global TV

altın gram altın ons altın İslam Memiş İslam Memiş