All Nippon Airways doğrudan İstanbul'a uçuşlara başlıyor

Ajans Bizim
Havacılık Japonya Türkiye
All Nippon Airways doğrudan İstanbul'a uçuşlara başlıyor
Fotoğraf: DepoPhotos

Japonya merkezli havayolu şirketi All Nippon Airways (ANA), İstanbul’a doğrudan sefer yapma kararı aldı. 

Şirket, uluslararası ağını genişletmeye devam edeceğini, bu kapsamda 2024 kış takvimine  yeni destinasyon ekleyeceğini duyurdu: İstanbul, Milano ve Stokholm. 

Haneda Havalimanı’ndan (HND) İstanbul Havalimanı’na doğrudan uçuşun başlama tarihi 12 Şubat 2025 olarak açıklandı. 

İstanbul-Tokyo uçuşları Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada üç gün yapılacak. Tokyo’dan 08:15’de kalkacak uçak (NH219) saat 15:55’te İstanbulda olacak. İstanbul’dan saat 18:10’da kalacak uça (NH220) da saat 11:20’de Tokyo’ya varacak. 

ANA Başkanı ve Üst Yöneticisi Shinichi Inoue, yeni rotalar konusunda şunları söyledi:

“Bu yeni rotalar, ANA'nın Japonya ile diğer ülkeler arasında giderek artan seyahat talebini karşılamaktaki kararlılığını yansıtıyor. Bu genişleme ile yolcularımız için daha fazla seçenek yaratmayı, yeni müşteri deneyimleri sunmayı, kesintisiz ve keyifli bir yolculuğa olan bağlılığımızı güçlendirmeyi umuyoruz. Paris ve Münih’i günlük uçuş takvimimizde bulundurduğumuz için gurur duyuyoruz. Ağustos ayından itibaren de Viyana rotamızı yeniden başlatıyoruz. ‘Dünyayı Merakta Birleştirme’ vizyonumuzu geliştirmeye devam ederken, yolcularımızın bu yeni rotalardaki deneyimlerine tanıklık etmek için sabırsızlanıyoruz.”