Ünlü fotoğrafçının eski eşi, otizmli oğlunu canice katletti

Ünlü fotoğrafçının eski eşi, otizmli oğlunu canice katletti

Ünlülerin fotoğrafçılığını yapan Dean Freeman'ın 40 yaşındaki eski eşi Olga, otistik olan ve yürüyemediği için tekerlekli sandalyeye mahkum olan 10 yaşındaki otizmli oğlu Dylan'nın boğazına zorla sünger yerleştirerek öldürdü

Ünlü kişilerin fotoğrafçılığını yapan Dean Freeman'nın 40 yaşındaki eski eşi, otizm hastası oğlu Dylan Freeman'ı canice öldürdü.

Bir kadının sabaha karşı, çocuğun çığlıklarını duyduktan sonra polise haber vermesi üzerine polis eve girip evde arama yaptı. Ekipler çocuğun cansız bedenini oyuncakların arasında buldu.

Dylan'ın cohen sendromuna sahip olduğu, özellikle pandemi döneminde evden çıkamadıkları için özel eğitimine devam edemediği, cani annenin bakımında zorlandığı belirtildi. 

Olayı araştıran savcı yaptığı açıklamada, çocuğun boğazında ölmesine sebep olan sünger parçaları bulunduğunu söyledi.

David Beckham, the Spice Girls, Emily Ratajkowski ve Bradley Cooper gibi ünlü kişilerin fotoğrafçılığını yapan Dean Freeman, oğlunun annesi tarafından öldürüldüğü haberini İspanya'da öğrendi. Freeman, "Dylan, seyahat etmeyi, sanat galerilerini ziyaret etmeyi ve yüzmeyi seven, güzel, zeki, meraklı ve sanat meraklısı bir çocuktu. Yıllar boyunca, Brezilya, Fransa ve İspanya gibi yerlere giderek yoğun bir şekilde seyahat ettik. Onun kaybını anlayamıyorum." dedi. Freeman adına açıklama yapan sözcü, medyanın bu süreçte kendisi ve ailesinin mahremiyetine saygı duymalarını istediğini belirtti. 

Pazar günü sabah karşı meydana gelen cinayetten sonra tutuklanan anne mahkemeye kadar ceza evinde kalacak.

Kaynak: Haber Global TV