Ünlü fenomen 2 gün boyunca erkek hapishanesinde tutuldu

fenomen ABD
Ünlü fenomen 2 gün boyunca erkek hapishanesinde tutuldu

Sosyal medya fenomeni Nikita Dragun, pazartesi günü tutuklanarak 2 gün boyuncu erkek hapishanesinde tutulduğunu ve serbest bırakıldığını duyurdu.

Trans birey olan ve güzellik üzerine yaptığı yayınlarla sosyal medyada fenomen olan Nikita Dragun, tutuklandıktan sonra erkeklerin hapishanesine atıldığını ve 2 gün boyunca orada tutulduğunu duyurdu.

Dragun'un tutuklanma nedeninin otelin havuz alanında çıplak dolaşması olduğu öğrenildi. Otel personeli tarafından uyarılmasına rağmen giyinmeyince polis çağrıldı. Polis ve güvenlik görevlilerinin eşliğinde odasına götürülen Dragun'dan oteli terk etmesi talep edildi. Dragun bunun üzerinde polise ve güvenlik görevlilerine su şişesiyle saldırdı. Kapıyı kapatan fenomen isim daha sonra görevliler kapıdan ayrılmayınca kapıyı açıp üzerlerine su döktü.

Bunun üzerine gözaltına alınan Dragun, Turner Guilford Knight Islah Merkezi'ne gönderildi. Dragun'un temsilcisi gözaltı süresi boyunca fenomen ismin erkeklerle bir arada tutulduğunu yazdı.

Dragun'un temsilcisi müvekkilinin yasal olarak kadın olduğunu ve bir erkek hapishanesine yerleştirilemeyeceğini belirterek bu eylemi 'rahatsız edici ve tehlikeli' olarak yorumladı.

Dragun'un ifadesinde ise fenomenin 'bir kadın olarak göründüğünü ancak bir erkek olarak tanınmak istediğini' belirttiği görülüyor.

Belçika'da doğan Nikita Nguyen, kökenleri Vietnam ve Meksika'ya dayanan bir Amerikan vatandaşı. Modelliğin yanı sıra makyaj sanatçısı ve Youtuber olarak biliniyor.

 

Kaynak: Diğer

trans birey ABD