Trump yine şaşkına çevirdi: Cebinden kulak çubuğu çıkardı!

koronavirüs
Trump yine şaşkına çevirdi: Cebinden kulak çubuğu çıkardı!

Test kitlerinin yeterli olmadığı konusunda sık sık eleştirilen ABD Başkanı Donald Trump, toplantı sırasında cebinden çıkardığı bir test kitini kulak temizleme çubuğu ile karşılaştırdı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile Mücadele Görev Gücü'nün Beyaz Saray'da düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan ABD Başkanı Donald Trump, salgınla mücadelede ''istikrarlı'' bir ilerleme kaydetmeye devam ettiklerini ifade etti.

Küçük işletmelere ve kırsal hastanelere yardım içeren 450 milyar dolara yakın yardım paketi üzerinde Demokratlarla görüşmeyi sürdürdüklerini belirten Trump, ''Anlaşmaya yakınız.'' dedi. 

Test kitlerinin yeterli olmadığı konusunda sık sık eleştirilen Trump, toplantı sırasında cebinden çıkardığı bir test kitini kulak temizleme çubuğu ile karşılaştırdı ve kitin üretiminin suni solunum cihazlarına göre çok daha basit olduğu değerlendirmesinde bulunarak, "Bakın bir test kiti, pek de karmaşık durmuyor. Neye benzediğini görmek isteyen var mı? Açalım mı? Peki açalım. Size bir şey hatırlattı mı? Biri kulak temizleme çubuğu, biri de test kiti. Aslında farklılar. Aslında çok karmaşık gibi duruyor ama kit olan bu ve bizde fazlasıyla var" ifadelerini kullandı. 

ABD salgın haberler koronavirüs