Trump'ın kovduğu Parscale'nin görüntüleri ortaya çıktı! 'Eşimin benimle seks yapmamasını kabullenemiyorum'

donald trump
Trump'ın kovduğu Parscale'nin görüntüleri ortaya çıktı! 'Eşimin benimle seks yapmamasını kabullenemiyorum'

ABD Başkanı Trump'ın eski kampanya yöneticisi Brad Parscale, kendine zarar verme tehdidinde bulununca karısının polise haber vermesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Parscale'nin "Eşimin benimle seks yapmamasını bir türlü kabullenemiyorum" dediği ortaya çıktı

27 Eylül'de ABD'nin Fort Lauderdale kentinde 41 yaşındaki Candice Blount Parscale, yakınlardaki bir evi göstermeye gelen bir emlakçıya doğru koşarak yardım talebinde bulunmuştu.

Trump'ın eski kampanya yöneticisinin eşi Candice polisi arayarak, eşinin kendisine zarar vereceğini söyledi. Kolunda morluklar görülen kadın, o anlarda kocasının kendisine de şiddet uyguladığını öne sürmüş, ancak daha sonra polisin kendisini yanlış anladığını ifade etmişti. 

Fort Lauderdale polisinden yapılan açıklamada, "Memurlar eve vardığında ihbarı yapan kişiyle (Candice Parscale) temasa geçti. İhbarı yapan kişi eşinin silahı olduğunu, evdeki başka silahlara da erişimi olduğunu ve kendi kendine zarar verme tehdidinde bulunduğunu söyledi ancak memurlarımız güvenli bir şekilde evden çıkarmayı başardı" denilmişti.

POLİS KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI: EŞİM BENİMLE SEKS YAPMIYOR

Brad Parscale'ın polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Silahlı olduğu iddiasıyla güvenlik güçlerinin müdahale ettiği 44 yaşındaki erkeğin 8 yıldır evli olduğu eşi için "Benimle seks yapmamasını bir türlü kabullenemiyorum. Aylardır... Bunu kabullenemiyorum, ona sorup durdum" diyerek bir kadın polise şikayette bulunduğu görüldü. Kelepçelenerek konulduğu polis arabasında ağlayan Parscale, "Karımdan ilgi istediğim için terörist gibi icabıma bakıldı. Buradan kurtulur kurtulmaz boşanma başvurusunda bulunacağım. Deli olmadığımı göstermek için gereken neyse onu yapacağım.  Üstünde hiçbir yara yok, ona asla vurmadım, asla! Ona hiç dokunmadım bile, bütün bunların hepsi para için. Ne yaptığını çok iyi biliyor." derken, daha sonra karısının ağzından konuştu: "Seni hastaneye kapatacağım ve kendini öldürüyormuşsun gibi göstereceğim. Bütün paranı alacağım ve sen dışarı çıkana kadar bununla ilgili hiçbir şey yapamayacaksın."

Görüntüler, Birleşik Krallık merkezli The Daily Mail'ın internet sitesinde özel haber olarak yayımlandı.

Sarhoş halde hastaneye götürülen Parscale, sağlık merkezinden çıkınca eşiyle uzlaştı. Polis, kendine zarar vermesin diye evdeki 7 tabanca ve 4 tüfeğe el koydu. 

STADYUM BOŞ KALINCA KOVULMUŞTU

Trump'ın haziran ayında başkanlık seçimi için Tulsa'da yaptığı ilk mitingde 19 bin kişi kapasiteli stadyum boş kalmıştı. Trump ise daha önce yaptığı konuşmada, yaklaşık 1 milyon kişinin mitinge katılmak için başvuru yaptığını söylemiş, ancak mitinge 6 bin 200 kişi gelmişti. Bunun üzerine Trump, faturayı Parscale'ye keserek onu görevden aldı. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Brad Parscale ABD Trump