'Sosyopat cüce' yeni ailesine kavuştu!

'Sosyopat cüce' yeni ailesine kavuştu!

Evlat edindikleri bir kız çocuğunu terk etmekle suçlanan ailenin açıklaması tüm dünyada konuşulmuş, aile, evlat edindikleri çocuğun '22 yaşında bir cüce ve sosyopat' olduğunu, kendilerini öldürmeye çalıştığını söylemişti. Natalie Grace yeni ailesinde...

45 yaşındaki Kristine Barnett ve 43 yaşındaki Michael Barnett çifti, evlat edindikleri 9 yaşındaki Natalia Grace'i terk etmekle suçlanmıştı. Anne Kristine Barnett, Ukrayna doğumlu Natalia'nın 2003 yılında değil 1989 yılında doğduğunu, aslında cüce olduğunu, yaşının 22 olup kendisini öldürmek istediğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirmişti.

Anne Kristine, evlat edindikleri kızın 9 yaşındaki değil, aslında 22 yaşında olduğunu söylerken, "aile üyelerini öldüreceğini söyleyen resimler yapıyor, beni elektrikli tellere itmiş ve kahveme beyaz bir toz dökmüştü. Gecenin bir yarısı karanlıkta duruyor, uyumuyor, elinde keskin aletler bulunuyordu. Hareket halindeki arabalardan atlıyor, aynalara kan bulaştırıyor, bir çocuğun asla hayal edemeyeceği şeyler yapıyordu. Medya beni çocuğunu terk eden anne gibi göstermeye çalışıyor ama ortada çocuk yok. Natalia bir kadın, her ay düzenli periyodları oluyor, yetişkin dişleri var, vücudunda kıllanmalar mevcut. Asla bir santim dahi büyümedi, cüce olan bir çocukta dahi bu durum olmaz" açıklamalarında bulunmuştu. 

Natalia'daki davranış bozuklukları ve hareketleriyle birlikte çocuğu evde bırakarak terk ettiler. Aradan belli bir süre geçtikten sonra durumu fark eden polis devreye girdi ve aile hakkında soruşturma açtı. Çift, 5'er bin dolar para cezasıyla serbest bırakıldı.

Ancak Washington Post'un haberine göre durum Kristine'in anlattığından daha farklıydı. Gazetenin haberine göre eski koca Michael Barnett geçtiğimiz aylarda yapılan sorgusunda polise kızın çocuk yaşta olduğunu ancak karısının talimatı ile onu arkada bıraktıklarını belirtmişti.

Evden birkaç yıl önce ayrılmasının ardından bir daha kendisinden haber alınamayan Natalia ise bulundu.

EVLAT EDİNDİKLERİ ÇOCUK 22 YAŞINDA SOSYOPAT CÜCE ÇIKTI

ŞİMDİ YENİ AİLESİNDE

Dünyanın her yerinde konuşulan, korku filmlerini andıran bu tuhaf olayda yeni bir gelişme yaşandı. Natalia, yine Indiana'da yaşayan eski bir papaz olan 36 yaşındaki Antwon Mans ile 39 yaşındaki eli Cynthia Mans ve 5 çocuğu tarafından evlat edinildi. Aile Facebook hesaplarından ailece çekilmiş hep beraber gülümserken fotoğraflarını paylaştı. İsmini vermek istemeyen bir aile dostu da, ailenin Natalia ile ilgilendiğini, çılgınca şeyler olmadığını, ailenin iyi insanlar olduğunu söyledi. "Ben bir doktor ya da psikiyatrist değilim ama Natalia ile konuşuyor ve ona inanıyorum. Onun 30 yaşında olup olmadığını sorarsanız bunun gülünç olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Natalia'yı terk edildiği yıl inceleyen doktor, kızın 8 yaşında olduğunu söylemiş, Barnett ailesi ise kızın 22 yaşında olduğunu iddia etmişti. Doktorun tahmini, 2019 yılında Natalia'nın 16-17 yaşında olduğu yönündeyken, ilk mahkeme kızın 20 yaşında olduğu, evlat edinip terk eden anne Kristine'e göre ise 30 yaşında olduğu yönünde... 

Sosyopat cüce Kristine Barnett Michael Barnett