Evlat edindikleri çocuk, 22 yaşında sosyopat cüce çıktı!

Evlat edindikleri çocuk, 22 yaşında sosyopat cüce çıktı!

9 yıl önce evlat edindikleri bir kız çocuğunu terk etmekle suçlanan ailenin olay açıklaması tüm dünyada konuşuldu. Aile, evlat edindikleri çocuğun '22 yaşında bir cüce ve sosyopat' olduğunu, kendilerini öldürmeye çalıştığını söyledi

45 yaşındaki Kristine Barnett ve 43 yaşındaki Michael Barnett çifti, 9 yıl önce evlat edindikleri 9 yaşındaki Natalia Grace'i terk etmekle suçlanıyor. Ancak anne Kristine Barnett, Ukrayna doğumlu Natalia'nın aslında cüce olduğunu, yaşının 22 olup kendisini öldürmek istediğini söyledi.

Korku filmlerini andıran bu olay, Barnett çiftinin bir çocuğu evlat edinmek istemesiyle başladı. 45 yaşındaki Kristine Barnett ve 43 yaşındaki eski eşi Michael Barnett çifti Ukraynalı 'cüce' bir kız olan Natalia Grace'i 2010 yılında kabul etti.

Kristine 3 yıl ABD'de beraber yaşadıktan sonra Kanada'ya taşınmaya karar verdiklerini söyledi ve bu süreçte Natalia'nın davranışlarındaki bozukluklardan korkmaya başladıklarını ifade etti.

"O BİR ÇOCUK DEĞİL, KADIN"

Daily Mail TV'ye konuşan anne Kristine, evlat edindikleri kızın 9 yaşındaki değil, aslında 22 yaşında olduğunu söylerken, "aile üyelerini öldüreceğini söyleyen resimler yapıyor, beni elektrikli tellere itmiş ve kahveme beyaz bir toz dökmüştü" iddiasında bulundu.

"Gecenin bir yarısı karanlıkta duruyor, uyumuyor, elinde keskin aletler bulunuyordu" diyen anne, "Medya beni çocuğunu terk eden anne gibi göstermeye çalışıyor ama ortada çocuk yok. Natalia bir kadın, her ay düzenli periyodları oluyor, yetişkin dişleri var, vücudunda kıllanmalar mevcut. Asla bir santim dahi büyümedi, cüce olan bir çocukta dahi bu durum olmaz" dedi.

Doktorların da kızın psikolojik bazı rahatsızlıklara sahip olduğunun doğrulandığını söyleyen Kristine, "Hareket halindeki arabalardan atlıyor, aynalara kan bulaştırıyor, bir çocuğun asla hayal edemeyeceği şeyler yapıyordu" ifadelerini kullandı. 

Denize gittikleri bir gün Natalia'nın koşuşturan çocukları görerek denize girmek istediği, ailenin ise kendisinden birkaç dakika beklemesini istedikleri, yürüme bozukluğu olan kızın arkalarını döndüklerine koşarak denize gittiğini gördüklerini de söylediler.

Natalia'daki davranış bozuklukları ve hareketleriyle birlikte terk ettiler. Aradan belli bir süre geçtikten sonra durumu fark eden polis devreye girdi ve aile hakkında soruşturma açtı. Çift, 5'er bin dolar para cezasıyla serbest bırakıldı.

Kristine Barnett Michael Barnett sosyopat cüce