Snoop Dogg'dan Trump'a: Bu zibidiyi bir yıl daha görmeye dayanamam

Snoop Dogg'dan Trump'a: Bu zibidiyi bir yıl daha görmeye dayanamam

Dünyaca ünlü ABD'li rapçi Snoop Dogg, bir radyo programına katılarak siyasi açıklamalarda bulundu. Trump'ın başkanlığına tahammül edemediğini ve hayatında ilk kez oy kullanacağını açıkladı.

ABD'li rapçi, Snoop Dogg, Kasım 2020'deki başkanlık seçimlerinde ilk kez oy kullanma kararını Trump'la ilgili, "Bu zibidiyi görevde bir yıl daha görmeye dayanamam" diyerek açıkladı ve suç siciliyle ilgili yaşadığı kafa karışıklığı yüzünden bugüne dek oy verme hakkının bulunmadığını sandığını söyledi.

1990 ve 2007'de uyuşturucudan tutuklanması nedeniyle "Suç sicilin var, o yüzden oy veremezsin" diye düşünmesine neden olacak şekilde 'beyninin yıkandığından' söz eden 48 yaşındaki Snoop Dogg, "Haberim yoktu, suç sicilim silinmiş, o yüzden artık oy verebilirim" dedi.

Trump ile Demokrat Partili rakibi Joe Biden arasındaki yarış için şöyle konuştu: "Ben hayatımda hiç oy kullanmadım, ama bu yıl sanırım çıkıp oy atacağım, çünkü bu zibidiyi bir yıl daha bile görevde görmeye dayanamayacağım."

İlk döneminde 'gangsta rap' temsilcisi olarak ünlenen müzisyen, hayranlarına da oy kullanmaları için örnek olmak istediğini belirterek "Siz yapın deyip de benim yapmamam olmaz, size bir şey yapmanızı söylersem, çoktan yapmışım demektir" diye ekledi.  

Beyaz polisin silahsız siyah yurttaş George Floyd'u öldürmesi ve buna karşı düzenlenen 'Black Lives Matter' protestolarını değerlendiren Snoop, "Pandemiyle uğraşıyoruz ve tümüyle gideceğini sanmıyorum. İnsanlar hemen sokağa dökülüyor ve şu anki durumu tam manasıyla bilmiyor. O yüzden herkesin bilmesini isterim ki dikkatli olsunlar, korunaklı olsunlar, maskelerini taksınlar. Bol su için ve hijyeni koruyun."

TRUMP, KAMPANYALARINA YAKIN ZAMANDA BAŞLAYACAĞINI AÇIKLADI

ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verdiği seçim mitinglerine "yakın zamanda" başlayacağını açıkladı.

Washington Examiner Muhabiri Byron York'un Twitter'dan George Floyd gösterilerindeki kalabalıklara işaret ederek, Trump'ın mitinglerine devam edebileceğini yazması üzerine Trump da bu tweeti alıntılayarak paylaşımda bulundu. 

Trump, "Büyük talep, (mitinglere) yakın zamanda başlıyoruz, belki gelecek hafta olabilir." ifadesini kullandı. 

ABD'de başkanlık seçimleri 3 Kasım'da yapılacak.

Snoop Dogg Trump ABD Başkanlık seçimleri haberler zibidi