Rus fenomen dans ederken hayatını kaybetti, kendi ölümünü böyle kaydetti!

TikTok Rusya Gürcistan Sosyal Medya

Gürcistan’da Rus sosyal medya fenomeni dans ederek yürüyordu. Dikkatsizlik sonucu alt geçide düşerek kendi ölümünü işte böyle kaydetti.

Gürcistan'da şarkı söyleyerek TikTok videosu çeken ve dans ederek gezen Rus fenomen Arina Glazunova, dengesini kaybederek alt geçide düştü, feci şekilde can verdi. Ondan geriye ise kendi ölümünü kaydettiği anlar kaldı.

DANS EDERKEN ÖLDÜĞÜ ANLAR YAYINLANDI

Rus fenomen Arina Glazunova, Gürcistan'da arkadaşıyla tatil yaparken sosyal medya hesapları için eğlenceli videolar çekmeye başladı. Şarkı söyleyip dans ettikleri anları kaydetmek isteyen Glazunova, arkadaşını videoya dahil etmek amacıyla telefonu eline aldı.

Ancak, tam bu sırada dengesini kaybederek metro istasyonundaki merdivenlerden düştü. Olayın ardından arkadaşı ve çevredeki vatandaşlar hemen müdahale etti ve Glazunova hastaneye kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ne yazık ki, baş ve boyun yaralanmaları ciddi olduğu için yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Glazunova'nın çektiği son video, trajik bir şekilde kendi ölüm anını kaydetmiş oldu ve bu görüntüler daha sonra TikTok hesabında yayımlandı.