Putin'in sevgilisi olduğu iddia ediliyordu! 2 yıl sonra ilk kez parmağında yüzükle görüntülendi

Rusya Vladimir Putin
Putin'in sevgilisi olduğu iddia ediliyordu! 2 yıl sonra ilk kez parmağında yüzükle görüntülendi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendisinden 35 yaş küçük 'sevgilisi' eski jimnastikçi Alina Kabaeva, iki buçuk yıldan uzun bir süre sonra ilk kez görüntülendi, Kabaeva'nın parmağındaki alyans benzeri yüzük dikkat çekti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 'sevgilisi' olduğu iddia edilen ve eski olimpiyat jimnastik şampiyonu olan 38 yaşındaki Alina Kabaeva, 2.5 yıl sonra ilk kez görüldü.

Kabaeva’nın 2014’te Putin’in eşi Ludmila’dan boşanmasına neden olduğu ve Rus liderden ikiz çocuk sahibi olduğu öne sürülmüştü. İkizlerini dünyaya getirip, büyütmek için 2.5 yıldır gizlendiği iddia edilen Kabaeva, önceki gün devlet kanalı Rusya 1’de yayımlanan videoda kamuoyunun karşısına çıktı.

Putin'in sevgilisi olduğu iddia ediliyordu! 2 yıl sonra ilk kez parmağında yüzükle görüntülendi - Resim : 1

Bu yaz yapılan Tokyo Olimpiyatları’nda jürinin Rusya karşıtı olduğunu öne süren Kabaeva’nın (38) parmağında alyansa benzer bir yüzük olduğu dikkat çekti. Yaklaşık 1 saat süren yayında Putin veya ilişkileri olup olmadığı konusunda herhangi bir soru sorulmadı.

Putin'in sevgilisi olduğu iddia ediliyordu! 2 yıl sonra ilk kez parmağında yüzükle görüntülendi - Resim : 2

Rus jimnastikçi Dina Averina'nın performansı hakkında konuşan 'gizli first lady', "Dina'nın performanı, büyük hata yapan İsrailli rakibinin aksine mükemmeldi, bu hata 1 puan değerinde olmalıyken, yalnızca 0.7 puan kırıldı, Olimpiyat altınları bu tür hatalarla kazanılmaz ve üstelik puan vermeleri 6 dakika sürdü" sözleriyle karara tepki gösterdi. 

Putin'in sevgilisi olduğu iddia ediliyordu! 2 yıl sonra ilk kez parmağında yüzükle görüntülendi - Resim : 3

2019'da Rus gazetesi Moskovsky Komsomolets, Rus lider Putin'in uğruna 30 yıllık eşinden boşandığı sevgilisi Alina Kabaeva'nın özel bir hastanede ikiz bebek dünyaya getirdiğini iddia etmişti. Haberi kaynaklara dayandırarak yayınlayan Rus gazetelerinin tamamının haberleri bir anda silmesi bu iddiaları güçlendirmişti.

Putin'in sevgilisi olduğu iddia ediliyordu! 2 yıl sonra ilk kez parmağında yüzükle görüntülendi - Resim : 4

GELİRİ DUDAK UÇUKLATMIŞTI

İngiliz medyasında geçtiğimiz yıl çıkan haberlere göre, Sızan Federal Vergi Servisi veri tabanına göre, eski sporcunun Ulusal Medya Grubu'ndaki resmi geliri 785.4 milyon ruble (7.78 milyon sterlin) olduğu ifade edilmiş, Alina Kabaeva'ya başkanlığını yaptığı Ulusal Medya Grubu'nun hissedarı olan ve Putin'e yakın milyarder Yury Kovalchuk aracılığıyla ödeme yapıldığı ileri sürülmüştü.

Ulusal Medya Grubu'nun, yöneticilerin ücretlerini gösteren yıllık rapor yayınlamadığı ve şirketin bununla ilgili medyanın sorularını hiçbir zaman yanıtlamadığı bu yüzden de Alina'nın gelirinin bilinmediği belirtilmişti. 

Rusya'da ortalama maaşın yılda 5.867 sterlin olduğu ifade edilirken, Kremlin, ilk olarak 2008'de bir gazetede Putin ile Alina arasında gizli bir ilişki olduğu iddialarını yalanlamıştı.

Öte yandan, Putin'in eski jimnastikçi sevgilisinin doğum yaptığı öne sürülmüş, 2018'den bu yana kamuoyu önüne çıkmayan Alina Kabayeva'nın bu nedenle ortadan kaybolduğu belirtilmişti. Dmitry adını verdiği oğlunun ise Putin'e benzerliği gözlerden kaçmamıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Rusya Vladimir Putin Alina Kabaeva