Prens Harry ve Prens William arasında soğuk savaş! Meghan Markle hakkında sert sözler: O lanet kadın!

İngiltere
Prens Harry ve Prens William arasında soğuk savaş! Meghan Markle hakkında sert sözler: O lanet kadın!

Prenses Diana'nın 60'ıncı doğum günü nedeniyle 1 Temmuz'daki törenden önce buluşacakları konuşulan Prens Harry ve Prens William hakkında ortaya atılan iddialar gündeme düştü. İki kardeşin Prens Philip'in cenazesinde kavga ettiği söylenirken, Meghan Markle hakkındaki iddialar İngiliz basınını salladı

9 Nisan'da hayatını kaybeden Prens Philip'in cenaze töreninde yan yana yürümeyen Prens William ve Prens Harry hakkında ortaya atılan iddia şok etkisi yarattı. Kraliyet Ailesi'ne dair çalışmalarıyla bilinen tarihçi Robert Lacey, Prens Harry ve Prens William'ın dedeleri Prens Philip'in cenazesinde tartıştığını açıkladı. Tarihçi, Kraliyet Ailesi''ne yakın bir kişinin kendisine iki kardeşin her zamanki gibi şiddetli biçimde tartıştıklarını çok fazla sert ve yaralayıcı şeyler söylendiklerini aktırdığını öne sürdü.

Prens Philip’in cenazesinin kardeşleri bir araya getireceği düşünülmüş, ancak Daily Mail gazetesinin haberine göre Prens William’ın, arkadaşlarıyla yaptığı bir konuşmada Markle için "o lanet kadın" dediği iddia edildi.

Gazetenin görüştüğü kraliyete yakın bir kaynağa göre Prens William, "Ama o kahrolası kadının personelime nasıl davrandığına bakın! Acımasız" dedi.

Kardeşler arasındaki ilişkiler, Markle ve Harry’nin kraliyet ailesinden ayrılıp önce Kanada’ya, ardından Los Angeles’a taşındığınan beri oldukça mesafeli. Hatta bu ilişkinin, Harry’nin mart ayında Oprah Winfrey ile yaptığı röportajla çok daha kötüleştiği söyleniyor. Kardeşlerin bir arkadaşı kardeşlerle buluşmalarını anlatırken, "İkisi arasındaki öfke inanılmaz derecede derinleşti. Çok fazla sert ve yaralayıcı şeyler söylendi" dedi. 

Prens William ve Prens Harry, 1997 yılında Paris’te bir kazada hayatını kaybeden anneleri Prenses Diana’yı anmak için perşembe günü tekrar bir araya gelecekler.

Prens Harry'nin Kraliyet'teki tüm haklarından feragat ederek, oyuncu eşi Meghan Markle ile ABD'ye yerleşmesi, ardından ünlü sunucu Oprah Winfrey'e özel bir röportaj vererek Kraliyet'i ırkçılık suçlamalarıyla karşı karşıya bırakmalarının ardından, ailede soğuk rüzgarlar esmiş, bu açıklamaların ardından bütün aile Prens Philip'in cenaze töreninde ilk kez bir araya gelmişti. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Prenses Diana Prens Harry Meghan Markle