Obama'dan Trump'a, Jill Biden'dan Harris'e küfürler... Bu kitap ortalığı karıştıracak!

donald trump Barack Obama Joe Biden
Obama'dan Trump'a, Jill Biden'dan Harris'e küfürler... Bu kitap ortalığı karıştıracak!

Trump hakkında çıkan kitaplara bir yenisi daha eklendi. Edward-Isaac Dovere tarafından kaleme alınan 'Battle for the Soul: Inside the Democrats' Campaigns to Defeat Trump' kitabında ABD eski başkanı Obama'nın Trump'a, First Lady Biden'ın ise Başkan Yardımcısı Harris'e hakaretleri olay oldu

Önümüzdeki hafta piyasa sürülecek Edward-Isaac Dovere'nin "Ruh için Savaş: Demokratların Donald Trump'ı Yenmek İçin Kampanyaları" kitabına göre Eski Başkan Obama 45'inci Başkan Trump için ağır kelimeler kullandı.

Kitaba göre, Obama Trump ile ilgili ağır hakaret içeren sözlerle ilgili konuşmalarını danışmanlara ve bağışçılara yaptı. Donald Trump'ın başkanlığının büyük bir kısmında Barack Obama, eski başkanların haleflerini alenen eleştirmediği veya onlara saldırmadığı geleneğe büyük ölçüde uymuştu.

Ancak Obama, 2020 seçimleri sırasında desteklediği ve kendisinin de başkan yardımcılığını yapmış olan Joe Biden'ın Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ihtiyatlı davranmayı bıraktı.

Yeni bir kitaba göre, Obama, Trump'ı sohbetleri sırasında "deli, ırkçı, cinsiyetçi domuz", "o lanet deli" ve "yozlaşmış" gibi ağır hakaretlerle andı.

FIRST LADY BIDEN'DAN AĞIR KÜFÜRLER

Mevcut ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e küfür içerikli sözler söylediği de kitapta yer alan iddialar arasında... 

 Joe Biden ile yardımcısı Kamala Harris, Demokrat Parti’nin Başkan adayı olabilmek için çekişiyordu. Adaylar o dönem televizyonda karşı karşıya gelirken, Harris’in ırkçlıkla ilgili tartışmada Biden’ın üzerine oynaması First Lady Jill Biden’ı kızdırmış.

'TAMAMEN SAÇMALIK'

New York Post’un haberine göre Jill Biden, "Onun umursadığı, uğruna mücadele verdiği şeylere rağmen hiçbir temeli olmadan ırkçılıkla suçlamak? S…r git oradan" ifadelerini kullandı. 

Kitaba göre söz konusu tartışma sırasında Joe Biden’ın da sahnede yanında bulunan o dönemki rakiplerinden Pete Buttigieg’e dönüp, "Bu tamamen saçmalık" dediği belirtiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Obama Jill Biden Kamala Harris