Norveç Prensesi, ünlü 'şifacı' sevgilisi için ülkesini terk ediyor

ABD
Norveç Prensesi, ünlü 'şifacı' sevgilisi için ülkesini terk ediyor

Prens Harry ile Meghan Markle'ın İngiltere Kraliyet ailesinden ayrılma kararı tartışmalara neden olmuştu. Şimdi ise Norveç Prensesi Martha Louise (49), ruhani rehber, şifacı ünlü Shaman Durek ile aşkı bulduktan sonra ABD'ye taşınacağını açıkladı

İngiltere Prensi Harry'nin oyuncu Meghan Markle'a aşık olup evlenme kararının yankıları sürerken, Kraliyet ailesinden feragat edip ABD'ye yerleşme kararları konuşulmaya devam ediyor. Şimdi ise bir başka Kraliyet ailesinden benzer bir karar geldi.

Norveç Prensesi Martha Louise, üç kızı ile birlikte ABD'ye taşınmayı pladıklarını açıkladı. 

Hollywood'da, aralarında Gwyneth Paltrow , James Van Der Beek ve Nina Dobrev gibi isimlerin bulunduğu hayran kitlesine sahip, Türkiye'de de oldukça fazla tanınan ünlü 'ruhani rehber ve şifacı' ABD’li Shaman Durek ile aşk yaşayan Prenses Martha Louise, salgın sürecinde sevgilisini görememesinin bu kararı almasında etkili olduğunu söyledi.

"SENİ SONSUZLUKTAN ÖTE SEVİYORUM"

Prenses Marthe, "Çocuklar elbette bana katılacak. Ancak Norveç’te de evimiz olacak, güzel Norveç’i tamamen terk edemeyiz" dedi. 

Kral Harald V'in kızı Prenses'in Noel tatilinden beri sevgilisi ile görüşemedikleri ifade edildi. "O Los Angeles'ta ve birbirimizi bir daha ne zaman göreceğimizi bilmiyoruz" itirafında bulundu. 

Martha Louise, Mayıs 2019'da kendini beklenmedik bir romantik aşkın içinde bulduğunu söyleyerek, "Ruh ikizinizle tanıştığınızda, bunu biliyorsunuz. Ben benimkiyle tanışacak kadar şanslıydım. Shaman Durek, pek çok insan gibi benim de hayatımı değiştirdi. Koşulsuz sevginin bu evrende var olduğunu fark etmemi sağladı. Beni koşulsuz ve korkusuzca sarıyor. Herkesten çok güldürüyor. Erkek arkadaşım olduğu için kendimi çok mutlu ve kutsanmış hissediyorum. Beni cömertce ailene dahil ettiğin için teşekkür ederim aşkım. Seni sonsuzluktan öte seviyorum" diyerek aşkını duyurmuştu. 

Prenses Martha Louise’in eski eşi Ari Behn 2019 yılında intihar etmişti. Prenses'in bu evlilikten, 17 yaşındaki Maud Angelica, 15 yaşındaki Leah Isadora ve 12 yaşındaki Emma Tallulah olmak üzere 3 çocuğu var. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Martha Louise