ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın skandal görüntüleri ortaya çıktı! Ölen kardeşinin eşiyle bile birlikte olmuş

ABD Dünya haberleri Joe Biden
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın skandal görüntüleri ortaya çıktı! Ölen kardeşinin eşiyle bile birlikte olmuş

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın yeni bir skandalı ortaya çıktı. Daha önce ruhsatsız bir silahı çöpe atan ve hakkında vergi soruşturması açılan oğul Biden, şimdi de uyuşturucu ve silahla ortaya çıktı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın medyaya yansıyan görüntüleri skandala neden oldu. Hunter Biden, 2018 yılı ekim ayında kendi çektiği videoda, bir seks işçisiyle birlikte elinde silahla ve odada uyuşturucuyla bulunurken görülüyor.

biden

52 yaşındaki Hunter Biden'ın görüntülerinin bir otel odasında çekildiği belirtildi. Videoda Biden'ın elindeki tabancanın kayıt dışı olduğu iddia edildi. Görüntülerinin bir bölümünde oğul Biden'ın, elindeki silahı kameraya doğrulttuğu dikkat çekti.

Oğul Biden aynı dönemde ruhsatsız silahını bir markette çöp kutusuna atmasıyla gündeme gelmişti. Ayrıca hakkında vergi soruşturması da açılmıştı. Bu son skandal, son dönemde artan silahlı saldırılar nedeniyle Başkan Biden'ın Kongre'den bireysel silahlanmaya karşı kısıtlamalar getirilmesini talep ettiği bir dönemde patladı. Muhalefetten "Kısıtlamalar artsa oğlu hapse girerdi" yorumları yapılırken Başkan Biden görüntülere ilişkin sessizliğini koruyor.

hunter biden

ÖLEN KARDEŞİNİN EŞİYLE BİRLİKTE OLMUŞTU

Hunter Biden'ın, ağabeyi kanserden öldükten sonra eşiyle ilişkin yaşadığı da ortaya çıkmış ve büyük ses getirmişti.

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

ABD ABD Başkanı Joe Biden Hunter Biden Dünya haberleri