Mickey ile Minnie Mouse ve Donald Duck da taciz edildi

Mickey ile Minnie Mouse ve Donald Duck da taciz edildi

ABD'deki Walt Disney World tema parkında, Disney karakterleri Mickey Mouse, Minnie Mouse ve Donald Duck kostümlerini giyen çalışanlar, turistlerin kendilerini elle taciz ettikleri gerekçesiyle polise şikayette bulundu.

Mickey Mouse, Minnie Mouse ve Donald Duck olarak çalışanlar, Florida eyaletinin Orlando kenti yakınlarındaki tema parkında turistleri uygunsuz dokunuşlarda bulunmakla suçladı.

Mickey Mouse kostümü giyen çalışan, yaşlı bir kadının kafasına vurduğunu, kostümünün düştüğünü, bu nedenle başının incindiğini ve hastaneye gittiğini söylerken, Minnise Mouse ve Donald Duck kostümü giyen çalışanlar ise turistler tarafından elle taciz edildiklerini söyledi. 

Disney sözcüsü Andrea Finger, "Herkes çalışırken güvende hissetmeli, canlandırma ekibinin üyelerini herhangi bir rahatsız edici durumda haklarını savunmaya teşvik ediyoruz. Üyelerimizin esenliğini korumak için birden fazla kaynak sağlıyoruz, bunun içinde sahada ihtiyaçları halinde kendileri için hazır bekleyen kolluk kuvvetleri de bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Boone Scheer, kayınvalidesinin 2 yaşındaki torununa Disney karakterlerinden korkmasına gerek olmadığını göstermek için Mickey Mouse'a şaplak attığını dile getirdi. Şerifin vaka raporu, bir erkeğin Mini Fare'yi canlandıran çalışanı üç kez göğsünden taciz ettiği iddiasını da barındırıyor. 

Minnie Mouse taciz