Texas Üniversitesi kampüsündeki restorana silahlı saldırı düzenlendi

ABD
Texas Üniversitesi kampüsündeki restorana silahlı saldırı düzenlendi

ABD El Paso'daki Texas Üniversitesi'ndeki McDonalds restoranına düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi vurularak hayatını kaybetti.

ABD'de yaşayanan olayda Texas Üniversitesi'nde kampüsünde bulunan McDonalds restoranına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 1 kişi öldü.

Üniversite öğrencileri ve çalışanları kampüs tesislerine sığındı. Polis kovalamacasının ardından 2 kişi tutuklandı.

Polise göre, olay, saat 22.00'den hemen önce, McDonald's otoparkında Interstate 10 yakınlarındaki N. Mesa'nın 7900 bloğunda bulunan fast food restoranında gerçekleşti. 

Bir ABC-7 fotoğrafçısı, kurbanın cesedinin fast food restoranının otoparkında olduğunu belirtti. El Paso polisi,kurbanın 20'li yaşlarında bir erkek olduğunu bildirdi, ancak kimliği henüz belirlenemedi. Saldırıya neyin sebep olduğu bilinmiyor.

McDonalds'taki olayın neden başladığına dair hemen bir bilgi verilmedi, ancak polis, gencin ölümüyle ilgili şüphelileri aramak için kampüse gitti. Memurlar, Üniversitenin sokaklarına yakın bir alanı kapattı ve kampüsteki öğrencilere bir yere sığınmalarını tavsiye etti. Yetkililer ayrıca vatandaşlardan bölgeden uzak durmalarını istedi. İki kişi tutuklandı. Ancak gözaltına alınan kişilerin olaya karıştıkları henüz doğrulanamadı. 

McDonald's Teksas silahlı saldırı