Malezya Kralı'ndan güzellik kraliçesi eşine ağır sözler!

Malezya Kralı'ndan güzellik kraliçesi eşine ağır sözler!

Geçtiğimiz yıl Rusya'nın başkenti Moskova'da evlenen Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed ve Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina'nın boşandığı duyurulmuştu. İlk kez açıklama yapayan Kral, ağır sözler söyleyerek, Voevodina'nın yeni bir eş bulmasını söyledi

Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed, Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina ile evlenmiş, ancak bir süre sonra geçmişte katıldığı kameralarla izlenen bir ev konseptindeki yarışmada başka bir yarışmacıyla cinsel ilişkiye girdiği görüntüleri ortaya çıkmış, karı koca ise sessiz sedasız ayrılmıştı. Ancak Rus güzel, boşandıkları yönündeki haberleri basından öğrendiğini söylemiş, dönem dönem açıklamalar yapmıştı. Çıkan haberlerde bu evlilikten dünyaya gelen çocuklarının da Malezya Kralı'ndan olmadığı iddia edilmişti.

Bugüne kadar olayla ilgili direkt olarak açıklamaya yapmaktan kaçınan Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed, bir saray çalışanı aracılığıyla ilk kez konuştu.

Saraydan yapılan açıklamada, Oksana Voevodina'nın 5 aylık oğlunun 5. Muhammed'ten olduğunu kanıtlayacak bir delil sunmadığı ve çocuğun herhangi bir Asyalı erkekten olabileceği söylendi. Oksana'nın bebeği planlı şekilde doğurduğunu düşünen 5. Muhammed'in hamilelik haberini aldığında sevinçten havalara uçtuğu haberleri safsata olarak nitelendirildi.

Malezya Kralı'ndan güzellik kraliçesi eşine ağır sözler! - Resim : 1

5. Muhammed'in Oksana ile yaptığı evliliği hayatının en büyük hatası olarak gördüğü, 5. Muhammed'in evlilik törenini basına kamuoyundan gizlemek istediği fakat Rus güzellik kraliçesinin töreni bir tür eğlenceye çevirdiği kaydedildi.

Daha önce çeşitli televizyon programlarına katıldığı ortaya çıkan Oksana'nın hayatı boyunca istediği üne Malezya Kralı ile evlenerek kavuşmaya çalıştığı öne sürüldü. 

Eski eşi hakkında ağır ithamlarda bulunan 5. Muhammed, Oksana'ya yeni bir eş bulması tavsiyesinde bulundu. 

5. Muhammed tahttan Oksana ile evlendiği için feragat ettiği haberlerini de yalanladı. 

Bu açıklamaların ardında Oksana Voevodina'dan bir hamle geldi ve ilk kez sosyal medya hesabından çocuğunun fotoğraflarını paylaştı, bebek Malezya Kralı'na benzetildi.

Oksana Voevodina