Var ol can gardaş! Azerbaycan Türkü teröristlerin karşısına dikilip 'bozkurt işareti' yaptı!

haberler Azerbaycan İngiltere PKK/YPG

Terör örgütü PKK ve YPG İngiltere'nin başkenti Londra'da protesto gerçekleştirdi. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine karşı çıktılar. Eylemler, Türkiye'nin Suriye'nin Kuzeyi'ndeki olası operasyonuna protesto amacı ile başladı. Terör yandaşları bir Azerbaycan Türküne de saldırdı.

Londra'da gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları, Türkiye'nin terörle mücadelede adım atmasını istediği İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye yapılmamasını istedi.

PKK'nın terör örgütleri listesinden çıkarılması çağrısı yapılan gösteride, Türkiye'nin terörle mücadelede adım atmasını istediği İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye yapılmamasını talep eden pankartlar taşındı.

AZERBAYCAN TÜRKÜ'NDEN BOZKURT İŞARETİ İLE KARŞILIK

Terör örgütü yandaşları, bir Azerbaycan Türküne saldırdı. Eylemciler, Piccadilly Circus yakınlarında olay çıkardı. Terör örgütü PKK elebaşı hakkında sloganlar da atarak yürüyen grup, kendilerine bozkurt işareti yaparak tepki gösteren bir Azerbaycan Türkü'nün üzerine yürüdü. Terör örgütü yandaşları, Azerbaycan Türkü'ne saldırarak çenesine yumruk attı.

Olaya müdahale eden polislere de tepki gösteren terör örgütü yandaşları, daha sonra Başbakanlık Konutu 10 Numara’ya doğru yürüyüşe devam etti.

Kaynak: Haber Global TV

PKK YPG Bozkurt işareti Azerbaycan