Kaybolan futbolcunun cesedi nehirde parçalanmış halde bulundu

Brezilya Dünya haberleri
Kaybolan futbolcunun cesedi nehirde parçalanmış halde bulundu

Gelecek vaat eden genç futbolcunun bir partiden sonra ortadan kaybolmuştu. Genç adamın cesedi nehirde parçalanmış halde bulundu. Kafası ise hala bulunamadı.

19 yaşındaki Hugo Vinicius Skulny Pedrosa, Brezilya’nın Mato Grosso do Sul eyaletindeki, Sete Quedas belediyesinde parçalandı ve parçaları bir nehre atıldı.

Sözcü'nün Brezilya basınından aktardığı bilgiye göre, polis Hugo’nun kalçasının, gövdesinin ve baldırının bir kısmını çıkardı. 

Arkadaşları onu eski kız arkadaşının Paraguay sınırındaki Sete Quedas kasabasındaki evine bırakmadan önce, bir benzin istasyonundaki partideydi. Hugo, büyükannesiyle yaşıyordu ve kaybolduğu gece (25 Haziran) onu aradı ve her şeyin normal olduğunu söyledi.

Kaybolan futbolcunun cesedi nehirde parçalanmış halde bulundu - Resim : 1

KAFASINI ARIYORLAR

Hugo, arkadaşları tarafından en son 25 Haziran sabahı 5 civarında görüldü. Annesi ertesi gün onun kayıp olduğunu bildirdi.

Sivil Polis şefi Lucelia Constantino, “Kafa bulunamadı, sadece kalça, gövde ve uyluk bulundu” bilgisini paylaştı. Annesi Eliana Skulny, “Onu Iguatemi Nehri’nde ölü buldular, parçaladılar. Dünya ne kadar gaddar, Tanrım. Oğlum iyi bir çocuktu” dedi.

Hugo üniversitede birinci sınıf öğrencisiydi ve belediye futbol takımında forvet olarak oynarken beden eğitimi okuyordu.

Polis tarafından adı açıklanmayan en az bir zanlı tutuklandı.

Brezilya