Robert De Niro, 19 yaşında hayatını kaybeden torunu Leandro De Niro Rodriguez hakkında konuştu

Magazin Haberleri Hayatını kaybetti
Robert De Niro, 19 yaşında hayatını kaybeden torunu Leandro De Niro Rodriguez hakkında konuştu

Dünyaca ünlü oyuncu Robert De Niro, 19 yaşında hayatını kaybeden torunu Leandro De Niro Rodriguez hakkında açıklamalarda bulundu. Robert De Niro, yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez hayatını kaybetti. Drena De Niro acı haberi şu sözlerle duyurdu:

"Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim andan itibaren seni kelimelerin veya açıklamaların ötesinde sevdim. Sevincim oldun. Kalbim ve hayatımdaki her zaman saf ve gerçek olan şeydin. Keşke şu anda seninle olsaydım. Keşke seninle olsaydım. Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum ama yaşayacağım. Devam etmeye ve annen olurken bana hissettirdiğin sevgiyi ve ışığı yaymaya çalışacağım."

Robert De Niro, 19 yaşında hayatını kaybeden torunu Leandro De Niro Rodriguez hakkında konuştu - Resim : 1

ROBERT DE NIRO HAYATINI KAYBEDEN TORUNU HAKKINDA KONUŞTU

Niro, konuyla ilgili basın sözcüsü aracılığıyla üzüntüsünü dile getirdi. "Sevgili torunum Leo'nun ölümünden dolayı çok derinden üzüntülüyüm" diyen Robert De Niro, taziye dilekleri için teşekkür etti ve bu zor zamanda ailesinin yasına ve mahremiyet isteklerine saygı gösterilmesini rica etti.

Robert De Niro, 19 yaşında hayatını kaybeden torunu Leandro De Niro Rodriguez hakkında konuştu - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Robert De Niro Drena De Niro Leandro De Niro Rodriguez magazin haberleri