Karısının fotoğraflarını swinger sitesinde paylaştı, talihsiz kadına şoku yaşattı

İngiltere
Karısının fotoğraflarını swinger sitesinde paylaştı, talihsiz kadına şoku yaşattı

Bir polis memuru, eşinin fotoğrafını swinger (eş değiştirme) sitesinde paylaştı. İngiltere'nin Liverpool kentinde yaşanan olayda, çift boşanmasına rağmen, Alan Friday, eşinin fotoğrafını yine yayınlayarak kadın gibi davranıp talihsiz kadını taciz etmeyi sürdürdü

İngiltere'nin Liverpool kentinde bir polis memuru, eşinin fotoğrafını swinger (eş değiştirme) sitesinde paylaştı. Karısı Andrea Church, binlerce erkek tarafından dokunulmuş gibi hissettiğini söyledi. 

Polis memuru Alan Friday, Sexy Scouser kullanıcı adıyla bir eş değiştirme sitesinde, karısının fotoğrafıyla profil oluşturdu. Ancak karısının haberi bile olmadan fotoğraflarını kullanan adamın profilini Andrea Church'ü tanıyan bir aile dostu görerek hemen yakınlarına haber verdi. Korkuya kapılan polis memuru, "Yanlış bir şey yaptım, işimi kaybedeceğim" derken, daha sonra karısının onu şikayet etmesini engellemek için tacize varan şekilde telefonlar açmaya başladı. 

42 yaşındaki Andrea Church ise kocasının neden fotoğraflarını paylaştığını anlamadığını, o günden beri yıkıma uğradığını söyledi. "Fotoğrafta giyinik bile olsam, sanki bin kişinin bana dokunduğunu hissettim. Beni bu şekilde kullanabileceğini düşünmezdim. Birini tanıdığını düşündüğünüzde, ama onun böyle şeyler yapacak biri olmadığını sandığınızda, kimseye güvenemez hale geliyorsunuz" dedi. 

2017 yılında boşanan çiftin dört yıllık evli olduğu duyurulurken, şaşırtan bir gelişme yaşandı. Polis memuru, geçtiğimiz günlerde yine bir Swingers sitesinde eşinin fotoğrafını paylaştı. 

2019 yılında iş yerinin düzenlediği bir partide, patronu yanındayken çalan telefonla bunun yeniden yaşandığını öğrenen talihsiz kadın, "Kim bilir ne kadar zamandır bunları yapıyordu. Eğer ona çok iyi davranırsam iyi olur, aksi halde kapıma dayanıp tekmelemeye, telefonumu arayıp durmaya başlar" dedi. Eski eşinin kendisini arayarak, "Yine yaptım, yine yaptım, işimi kaybedeceğim, her şeyimi kaybedeceğim" dediğini söyledi. Patronu yanında olduğu için durumu belli etmemeye çalıştığını, ancak bir seferinde telefonu müdürünün açarak kendisini rahatsız etmeyi bırakmasını söylediğini, ardından kız kardeşiyle yaşadığı evin kapısının ısrarla çaldığını ve camın arkasından göründüğünü söyledi. 

Ancak polis memuru mahkemeye, bu fotoğraflardan eşinin haberinin olduğu, boşandıktan sonra sürekli iletişim halinde olduklarını, ilişkiyi yeniden başlatmak istediğini öne sürdü. Boşandıktan sonra neden yine eş değiştirme sitesinde eşinin fotoğrafını paylaştığının sorulmasına ise, "Sitede geziniyordum ve eşimin giyinik bir fotoğrafını oraya gönderdim, kadın gibi davranıp, Laura ismiyle bir yaş uydurdum, beni tanıyan birini göreceğini beklemiyordum" dedi. 

Para cezası verilen adama, aynı zamanda sosyal hizmetlerde çalışma cezası verilirken, iki yıl boyunca eski eşiyle iletişime geçmesi yasaklandı. İşini kaybetme durumuyla yüzleşen polis, disiplin soruşturmasıyla da karşı karşıya... 

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere Liverpool swinger eş değiştirme