Kanser teşhisi koyulunca sevgilisi için her şeyi geride bıraktı!

Avustralyalı Dave Bulters, yalnızca aylar önce tanıştığı, aynı şehirde yaşamadığı uzun mesafe ilişkisi sürdürdüğü Emily Gosling'e kanser teşhisi koyulunca destek olmak için Londra'ya taşındı

Londra'da yaşayan 31 yaşındaki Emly Gosling'e kanser teşhisi koyuldu. Emily yaklaşık 1 yıldır Dave Bulters ile ilişki yaşıyordu. Emily'ye kanser teşhisi koyulduktan birkaç gün sonra Dave işini bırakarak Londra'ya taşındı. Aynı şehirde bile yaşamamış olan çift, birbirine hiç olmadığı kadar yakınlık duydu.

Geçtiğimiz yıl yumurtalık kanseri teşhisi koyulan hastası Emily, hastalığının uzun mesafe ilişkisi yaşadığı erkek arkadaşının evinden ayrılarak binlerce kilometre yol katederek kendisine destek olmasının ilişkilerini nasıl güçlendirdiğini söyledi.  

Kız arkadaşına kanser teşhisi koyulduktan sonra aslen Avustralyalı olan Dave Bulters işten ayrılarak, Vancouver'daki hayatını geride bırakıp İngiltere'ye taşındı. O dönemden sonra Kanada'ya dönen çift, Londra'da geçirdikleri zamanın onları nasıl bir araya getirdiğini anlattı. 

Emily, "Kanser, bizim planladığımız bir durum olmasa da, olumlu yanı bizim planladığımızdan daha çabuk birlikte yaşamamızı sağladı. Dave bütün zamanlarda yanı başımdaydı." dedi. 

Emily, ailesinin restoranında şarap uzmanıyken Dave ile tanışmış, daha sonra Londra'ya taşınınca çift ilişkilerini daha çok telefon üzerinden yürütmüştü. "Henüz erkendi ama Dave'de özel bir şeyler olduğunu biliyor ve onunla bir ev yaratma konusunda heyecanlanıyordum. Çoğu telefon konuşmamızda geleceğimi planlıyor, dairemizi nasıl dekore edeceğimizi konuşuyor, seyahat planlıyor, birlikte geçireceğimiz hayatın nasıl olacağını düşünüyorduk. O tanıştığım en güçlü erkek ve yolun her adımında benim için orada olduğunu biliyorum." dedi.

Dave Bulters Emily Gosling kanser