Kadın spiker, Nasrallah'ın ölümünü ağlayarak duyurdu

Haber Merkezi
Hizbullah Hasan Nasrallah Lübnan İsrail

Lübnan, Nasrallah'ın ölümü nedeniyle 3 günlük yas ilan ederken çok sayıda Hizbullah yanlısı sokaklara döküldü. Birçok kişi ağlayarak Nasrallah için yas tuttu. Hizbullah yanlısı televizyon kanalı El Mayadin'de bir kadın spiker ise Nasrallah'ın ölümünü gözyaşları içinde duyurdu.

İsrail Ordusu, Cuma günü Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Hizbullah karargahının vurulduğu saldırıda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldüğünü açıkladı. 

HİZBULLAH DOĞRULADI

Hizbullah da ilerleyen saatlerde yaptığı açıklamada Nasrallah'ın öldüğünü doğruladı. Örgüt,  Nasrallah'ın ölümünü şu sözlerle duyurdu: 

"Direnişin efendisi Hasan Nasrallah şehit olarak yüce rabbine kavuştu. Kahraman, cesur, imanlı önderimiz aramızdan ayrıldı. Gazze ve Filistin'i desteklemek, Lübnan'ı ve onun onurlu halkını savunmak için İsrail'e karşı mücadeleye devam edeceğiz."

Lübnan, Nasrallah'ın ölümü nedeniyle 3 günlük yas ilan ederken çok sayıda Hizbullah yanlısı sokaklara döküldü. Birçok kişi ağlayarak Nasrallah için yas tuttu.

Hizbullah yanlısı televizyon kanalı El Mayadin'de de bir kadın spiker, Nasrallah'ın ölümünü duyururken gözyaşlarını tutamadı. Spikerin ağlayarak "Nasrallah'ın şehit olduğunu" söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu.