K-pop yıldızı Yohan hayatını kaybetti

K-pop yıldızı Yohan hayatını kaybetti

K-pop hayranlarının yakından tanıdığı TST (Top Secret) grubu üyesi Yohan, 28 yaşında hayatını kaybetti

Güney Kore müzik grubu Top Secret üyesi, gerçek adı Kim Jeong-hwan olan şarkıcı Yohan, 28 yaşında hayatını kaybetti. Hayranları şaşkına dönerken, genç şarkıcının ölüm sebebi ise henüz bilinmiyor.

KJ Music Entertainment, ölüm haberini doğrularken, spekülatif haberlerden kaçınılması uyarısında bulundu.  

Naaşı, Sinchon'daki Severance Hastanesi'ne kaldırılan genç popçu için 18 Haziran'da cenaze töreni yapılacak. 

K-pop yıldızlarının son dönemlerde intihar ederek hayatlarını kaybetmesi, yaşadıkları yoğun stresten kaynaklandığı düşüncelerine neden oluyor.  

K-pop akımı dünyada çok fazla rağbet görürken, bu akım aynı zamanda müzik endüstrisinin genç yaştaki yıldızlar üstünde de yoğun baskıya neden oluyor. 

K-POP YILDIZLARI NEDEN İNTİHAR EDİYOR?

11 YIL ÖNCEKİ BİR BAŞKA İNTİHAR VE ARDINDA BIRAKTIĞI İNTİHAR MEKTUBU... 

2009 yılında intihar eden dizi yıldızı Jang Ja-yeon'un 7 sayfalık veda mektubu ise Güney Kore'yi karıştırmıştı. Menajerinin kendisini seks kölesi olarak kullandığını, rol kapabilmesi için medya yöneticileri ve CEO'larıyla yatmaya zorladığını amlatmış, eğlence endüstrisini yöneten erkeklere ağır suçlamalarda bulunmuştu.  

3 YIL ÖNCE BİR İNTİHAR DAHA VE 'ÇOK ZORDU' MESAJI

K-pop grubu SHINee'nin yıldızı Kim Jong-hyun ya da bilinen adıyla Jonghyun, 2017 yılında evinde intihar etmiş olarak bulundu. Jonghyun, henüz 27 yaşındaydı ve ülkesinde bir hayli geniş hayran kitlesine sahipti.  

Jonghyun'un, kardeşine yolladığı mesajda, "Çok zor oldu. Lütfen gitmeme izin ver. Herkese zor zamanlardan geçtiğimi anlat. Bu benim son vedam." sözleri yer alıyordu.

SULLI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

K-pop