Ünlü K-pop yıldızı Sulli evinde ölü bulundu!

Ünlü K-pop yıldızı Sulli evinde ölü bulundu!

Güney Koreli ünlü şarkıcı ve oyuncu 25 yaşındaki Sulli'nin evinde ölü bulunduğu bildirildi.

Güney Koreli ünlü şarkıcı ve oyuncu Sulli'nin evinde ölü bulunduğu bildirildi.

Yonhap ajansının haberine göre, polis yetkilileri Sulli sahne ismini kullanan 25 yaşındaki Choi Jin-ri'nin, başkent Seul'ün Seongnam bölgesindeki evinde ölü bulunduğunu kaydetti. 

Sulli'nin ölüm nedeniyle ilgili açıklama yapılmadı. 

Kadın sanatçılardan oluşan f(x) grubuyla şöhrete kavuşan Sulli, 2014'te gruptan ayrılmıştı. Sulli daha sonra oyunculuk kariyerine devam etmişti.

2018 yılında verdiği bir röportajda ruh sağlığının iyi olmadığını, bu nedenle gruptan ayrılma kararı aldığını açıklamış, "Çok fazla baskı altındayım. Sıklıkla korku hissediyorum. Nedenini bilmeden birileri bize ne söylüyorsa onu yaptım. Bir noktada farkına varıp bunu neden ve ne için yapmalıyım dedim. Kendimi tükenmiş hissediyordum ama kimse dinlemedi, kendimi çok yalnız hissettim" şeklinde konuşmuştu.

Yonhap haber ajansının aktardığına göre polis intihar notu bulunmadığını ama ortada başka bir suç delili bulunmadığı için bu ihtimal üzerinde durduklarını belirtti. Bir polis memuru da "Choi'nin evde yalnız yaşadığı sanılıyor. Hayatına son verdiği anlaşılıyor ama diğer ihtimalleri de değerlendiriyoruz" dedi.

Güney Kore K-pop Sulli haberler Haber Global