Joe Biden'ın sorunlu bir geçmişi olan kızı Ashley Biden, Ivanka Trump'ı geçebilecek mi?

donald trump Ivanka Trump
Joe Biden'ın sorunlu bir geçmişi olan kızı Ashley Biden, Ivanka Trump'ı geçebilecek mi?

3 Kasım'da ABD'de gerçekleşen, Donald Trump'ın itirazlarını sürdürdüğü başkanlık seçimlerini Joe Biden kazanmış görünürken, Trump'ın kızı Ivanka'nın rolünü üstlenmeye hazır olan Biden'ın kızı Ashley'nin siyaset sahnesinde güçlü rol oynayacağı konuşuluyor

Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babası ile birlikte siyaset sahnesinde 4 yıl boyunca aktif rol almıştı. Dünya basını ise şimdi Trump'ın itirazları devam etse de, Başkan seçilmiş görünen Joe Biden'ın ikinci eşinden olan 39 yaşındaki kızı Ashley Biden’ı konuşmaya başladı. Ashley için "Ivanka'yı geçebilir" yorumları yapılırken, bir yandan da ABD'nin yeni 'first girl'ünün sorunlu geçmişi ortaya dökülüyor. 

ABD'de dört yıl boyunca Başkan Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, Beyaz Saray’da babasının baş danışmanları arasında yer alarak, kalıpları yıkmış ve kendisini First Lady ile eşit olacak şekilde inşa etmişti. Biden'in profesör olan eşi Jill Biden'ın 'eğitim' kariyerinden vazgeçmeyeceğinin aktarılmasının ardından, Ashley Biden'ın aynı rolü üstlenip üstelenemeyeceği merak konusu oldu. 

Joe Biden'ın sorunlu bir geçmişi olan kızı Ashley Biden, Ivanka Trump'ı geçebilecek mi? - Resim : 1

EŞİ VE KIZINI TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİ

İlk eşi Neilla Hunter ile kızının 1972 yılında trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından Biden, 1977 yılında Jill Jacobs ile evlendi. Beau adlı oğlu beyin kanserinden 2015 yılında vefat eden Biden'ın 3 çocuğu bulunuyor. Biden'ın ikinci evliliğinden tek çocuğu bulunuyor. 

OĞLUNU KAYBETTİ

2015'te oğlu Beau Biden beyin kanserinden hayatını kaybetti. Ertesi yıl düzenlenen başkanlık seçimlerine acısı taze olduğu için katılmadı. 

Joe Biden'ın sorunlu bir geçmişi olan kızı Ashley Biden, Ivanka Trump'ı geçebilecek mi? - Resim : 2

DİĞER OĞLUNUN UYUŞTURUCU GEÇMİŞİ VE UKRAYNA BAĞLANTISI

Hunter Biden'ın ABD basınında sıklıkla yer alan kirli bir geçmişi var. Hunter, kötü şöhretli bir bağımlı haline gelmiş, uyuşturucu kullandığı için ordudan atılmış, daha sonra son derece hassas dosyaların bulunduğu dizüstü bilgisayarı almayı unutarak babasının başkanlık teklifini tehlikeye atmış, ayrıca ölen kardeşinin karısıyla bir ilişki yaşayarak dikkatleri üzerine çekmişti. 

New York Post gazetesinin 14 Ekim'de yayımladığı haberde, Biden'ın Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde oğlu Hunter Biden'ın Ukrayna menşeli enerji firmasıyla ilişkilerine müdahil olduğu ve bu firmayı soruşturan başsavcıyı görevden almaları için Ukrayna'ya baskı yaptığı iddia edilmişti.

E-postalarda, Hunter Biden'ın aylık 50 bin dolar maaşla yönetim kurulu üyesi olduğu Burisma'nın yönetim kurulunda bulunan Vadym Pozharskyi'nin Mayıs 2014'teki bir e-postasında, Hunter Biden'a "Etkinizi şirketimizin yararına nasıl kullanabilirsiniz?" diye sorduğu ortaya çıkmıştı.

Haberde, Hunter Biden'ın iddialara yanıt olarak o anda Katar'da olduğunu belirttiği ve "Burisma'ya yönelik resmi bir suçlama var mı?" sorusunu sorduğu ifade edilmişti.

Pozharskyi'nin, 17 Nisan 2015'te Hunter Biden'a gönderdiği e-postada Joe Biden ile tanıştığını anlattığı öne sürülmüştü. Bundan bir süre sonra da Biden'ın Burisma'yı soruşturmak isteyen başsavcıyı görevden aldırdığı ileri sürülmüştü. 

Joe Biden'ın sorunlu bir geçmişi olan kızı Ashley Biden, Ivanka Trump'ı geçebilecek mi? - Resim : 3

GÖZLER KIZI ASHLEY'DE, ANCAK GEÇMİŞİ ORTAYA SAÇILDI

8 Haziran 1981 tarihinde Delaware eyaletinin Wilmington şehrinde dünyaya gelen Ashley Biden, Katolik inancına göre yetiştirildi.

Joe Biden, Profesör Jill Biden’dan dünyaya gelen tek çocuğu 39 yaşındaki Ashley Biden'ı kameralardan uzak tutmaya çalışsa da, kızının uyuşturucu bağımlısı olduğu basına sızmıştı.

Ancak Ashley, yaşanan süreçleri geride bırakarak rehabilitasyona gitti ve Delaware eyaletinde çocuklara, gençlere ve ailelere yönelik hizmetler departmanında koruyucu bakım ve akıl sağlığına odaklanan bir sosyal hizmetler uzmanı oldu. Kendisinden 14 yaş büyük Howard Kerin ile evlendiğinde Joe Biden "Seninle gurur duyuyorum" dedi.

3 yıl önce Beau’nun anısına kalbine ok atılan tişörtleri satışa çıkararak 'tutku projesi'ni başlattı. Ashley Biden, 2017 yılında Glamour dergisinde yayımlanan açıklamasında, ağabeyinin ölümü sonrası hayallerine odaklanmaya karar verdiğini belirterek, "Babam hayatı boyunca devlet memuruydu, annem bir devlet okulunda öğretmendi. Benim DNA’mda da bu var" açıklamasında bulunmuştu. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Donald Trump Ivanka Trump Joe Biden