İtalya Başbakanı Meloni, meslektaşına ahlaksız teklif yapan erkek arkadaşıyla ayrıldı!

İtalya
İtalya Başbakanı Meloni, meslektaşına ahlaksız teklif yapan erkek arkadaşıyla ayrıldı!

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, birlikte yaşadığı ve çocuğunun babası olan erkek arkadaşı Andrea Giambruno'dan ayrıldı. 

Meloni bu kararı, Giambruno'nun kamera arkası görüntülerinin neden olduğu skandal sonrası aldı.

Meloni’nin yaklaşık 10 yıldır birlikte olduğu, yedi yaşındaki kızının babası Andrea Giambruno, sunuculuğunu yaptığı televizyon programının kamera arkası görüntüleri nedeniyle son günlerin en çok konuşulan ismi haline geldi.

Giambruno, kamera arkası görüntülerde, stüdyodaki bir kadın gazeteciyi tacize varan sözlerle övüyor, kendisine mesafeli davrandığı görülen kadının saçlarına dokunuyor, ‘’Neden seni daha önce tanımadım’’ gibi sözler söylüyor ve bu sırada sık sık kasıklarına dokunarak, küfürlü ifadeler kullanıyor.

Giambruno’nun kamera arkasından başka bir ses kaydında ise yine bir kadın meslektaşına ‘’Sevgilin var mı’’ diye sorduğu, ardından da ‘’üçlü yapma’’ teklifinde bulunduğu duyuluyor. Giambruno, bu kayıtta kanaldan biriyle ilişkisi olduğunu ve herkesin bunu bildiğini de söylüyor.

Meloni'nin birlikte yaşadığı arkadaşının bu kayıtları, dün ve önceki gün bir televizyon programında yayımlandı.

Başbakan Giorgia Meloni, ülkede büyük tartışma konusu haline gelen "first-man skandalı" üzerine, bu sabah sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Meloni, ‘’Andrea Giambruno ile yaklaşık 10 yıl süren ilişkim burada bitmiştir’’ dedi.

Meloni, Giambruno ile esasında ‘’yollarının bir süredir ayrılmış olduğunu’’ ve artık bunu eyleme dökme vaktinin geldiğini belirtti.

 

Kaynak: Ajans Bizim

Giorgia Meloni İtalya dış haberler